Şimdi Ara

INCA IT-DG36 Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kartı ucuz diye aldım ama henüz çalıştıramadım bile yazılım cd si ve kumandasını kaybettim sanırım annem çöpe attı kutusuyla birlikte kendiside hatırlamıyo. Elimde tv box IT-DG36 usb kablosu ve adaptörü var. Çanağa bağlıyorum adaptörü de takıyorum netten indirdiğim ProgDVB ve ürünün driver ı nı bağlıyorum ama birtürlü ayarlayamadım turksat 2A-3A yı da içeren sürümünü de indirdim fakat progdvb nin ürün listesinde ITDG36 yok . birde bu tv box çok fazla ısınıyo neredeyse el değmez hale geliyo bu normalmi acaba yoksa yazılım yüklenemediği içinmi ısınıyo anlayamadım.

• ben o karttan kullanıyorum ve bin pişmanım.

ilk olarak bendeki öyle abartı ısınma yapmıyor. günlerce fişte takılı ama ısınmasını görmedim henüz. turksatı sorunsuz cekiyor, neredeyse bütün kanallar cok iyi.

ama malesef ben xp den vistaya geçtiğimden beri kullanamadım onu. vista uyumlu driverları yok. resmi sitesinde zaten yok. kutunun üzerinde vista uyumlu yazıyor ama yalan.

nette araştır, uygun driverları var bazı forum sitelerinde. oradan cekebilirsin. xp kullanıyorsan rahat rahat kurarsın ama vista ise biraz problemli. bende vista 64 bit var. belki 64 biti görmüyor olabilir sadece. 32 bitte denemedim.

progdvb için hazırlanmış hazır trasporterlar var. bunları bul netten, tarif ettikleri klasör içine at. kanal ara de, bütün kanallar gelir.
    kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.