Şimdi Ara

Inca Live Record IMP-56HD Torren için yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Inca Live Record IMP-56HD Torren için yardım...

Arkadaşlar HEPSİBURADA.COM dan bu cihazı bir ay kadar öncce sırf torrent özelliği için aldım. Player olarak gayet iyi. Kayıt özelliğini denemedim. Senelik izinde olduğum için 2 gündür torrent özelliği için uğraşıyorum ama yapamadım. Klavuzu çok yetersiz. Nette arama yaptım ama destek ve döküman bulamadım. Cihaz ağa bağlanıyor ama BT ve SAMBA özelliği açılmıyor. Yardımcı olunursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26mehmeter -- 23 Haziran 2011; 10:38:58 >

• Ben de cihazı yeni aldım. tüm çabalarıma rağmen torrent olayını çözemedim. kullanma kılavuzunda yükleme merkezi gibi biyerden bahsediyo. ancak menüde öyle bişey yok. bu kadar çok satan bi cihazın teknik desteğinin bu kadar zayıf olmasını da anlayamıyorum doğrusu...
  • Aynı cihazdan bende de var. Torrent için şu işlemi yapmanız lazım. Kurulum bölümünden sisteme gelip bt sambayı aktif hale getiriyosunuz. Sonra ana menüde uygulama yöneticisi var ona geliyosunuz. Burada BT samba yı install yapıp run yapıp bırakıyosunuz. Daha sonra bilgisayarınıza gelip explorerahttp://mediaplayer ip adresi yazar yanında da :4030 tarzı bir şey yazıyor. Onu girdiğinizde bittorent bölümü açılıyor.
  • beyler merhaba. 5.1 hoparlörü taksak bir sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentoure

Aynı cihazdan bende de var. Torrent için şu işlemi yapmanız lazım. Kurulum bölümünden sisteme gelip bt sambayı aktif hale getiriyosunuz. Sonra ana menüde uygulama yöneticisi var ona geliyosunuz. Burada BT samba yı install yapıp run yapıp bırakıyosunuz. Daha sonra bilgisayarınıza gelip explorerahttp://mediaplayer ip adresi yazar yanında da :4030 tarzı bir şey yazıyor. Onu girdiğinizde bittorent bölümü açılıyor.

üstad yardımcı olursanız çok sevinirim; kablosuz ağ ile pc den playera bağlanıp dosyaları görebiliyorum ama playerdan ağ seçeneğine gelip PC adını seçince ağ kullanıcı id ve şifre istiyor. Bu alanlara ne girmem gerekir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.