Şimdi Ara

INCA MAUSE PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • INCA IWM-356L WIRELESS MAUSE ALDIM ANCK ÇALISTIRAMADIM. PİL TAKIYORUM USB YE BAGLIYORUM AMA MAUSE DA LASER ISIGI YANMIYORÇ MAUSE UN ALTINDA BIR TUS VAR RESET TUSUNA BENZIYOR ONA BASIYORUM AMA MALESEF TIK YOK :( BU MAUSE DAN KULLANAN WARMI ARAMIZDA ?

• Pilleri doğru taktığındna eminmisin ?
  • ewett
  • O tuşlarlada bağlantıyı ayarlayamıyorsan o işte bi iş var sen onu geri ver bana sorarsan
  • kesinlikle inca kalitesizliği bozuk malı paketleyip satıyolar... logitech laptop mause u aldım canavar gibi çalısıyor microsoft a taş çıkartır.. ucuzdur vardır bir illeti demişler...

ayrıca bu aldıgım logitech mause da laser ışıgı yok ilk defa gördüm buda yeni bir teknoloji mi????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasansenol -- 13 Aralık 2007; 21:44:58 >
  • o mouse dan iki tane de ben almıştım aynı sorunla karşılaştım ama çok basitmiş çalıştırmak :) Lazer ışığı yanmıyacak zaten böylece parlak zeminde tozlu zeminde rahat çalışıyor. Önce USB girişini takın ve taktıktan sonra ordaki butona basın sonra mouse altundaki buton :) tamamdır güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.