Şimdi Ara

inca noble (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

kablosuz ve kulaklık çıkışı sorunluydu. fabrika ayarlarına döndüm galiba bütün herşey gitti :/
  • zaten galaksi bilişimde 100 lira zam yaptı cazibesi azaldı

yine de izlemeye devam
  • markette asphalt 8 cihazla uyumsuz görünüyordu market dışı yükledim. grafik ayarları düşükte takılmadan oynuyor. fakat grafikler düşükte'de güzel. real racing 3'e göre grafikler daha iyi ve daha akıcı çalışıyor. realracing 3 te bariz bir şekilde takılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemde wpn diye bişey vardı kapatınca kablosuz düzeldi.

ses çıkışı da şöyle: evde iki tane 2.1 sistem var. onları algılamıyor. kulaklıklarda sorun yok. :) şu an için memnunum. inceleme videosu çekeceğim
  • Aldım arkadaşlar, çeyrek altın ve kredi kartı puanı sayesinde 500 liraya geldi bana. Hemen belirteyim ki, 700 tl falan etmez. Bu tabletin ederi 500 liradır en fazla. Chip de ayın ürünü seçen arkadaşlara da aşkolsun diyorum. Chip'e buradan bir eksi puan veriyorum.

1 aydır falan kullanıyorum. Kamerayı hiç koymasalar da olurmuş, berbat. Hoş tablette kamerayı kim kullanır bilmiyorum. Benim için önemli olmadığından önemsemedim fazla.

Tablet kağıt üstünde iyi duran donanımına rağmen nasıl desem kasıntılı çalışıyor. Sanırım retina ekran fazla geliyor cihaza malum ekran çözünürlüğü çok yüksek. Cihaz yavaş demeyeyim de hadi, aheste çalışıyor.

Dokunmatiğin tepkileri aheste, kötü demiyeyim, orta seviye.

Ekran güzel, sorun yok. Memory 32gb iyi.

Müzikle falan işim olmaz ama tabletin harici hoparlör işe yaramaz. Stereo falan hikaye. Kulaklıkla kullanırsanız idare eder.

Açıkçası ben ekranı büyük ve kaliteli olduğundan döküman okumak için almıştım. Bu amaç birebir. Video izlemek de eğlenceli olabilir. Ancak dediğim gibi 700 tl falan etmez. Galaxy tabletlerle falan kıyaslamayın. Kağıt üzerinde yazılı duran donanıma aldanmayın. 500 ve altına bulursanız ve ihtiyacınız da varsa alın derim.

Yazılım desteği geleceğini hiç sanmıyorum. Update gelirse çok ama çok şaşırırım.

İnca müşteri hizmetlerinin e-posta iletişimi iyi. Sorarsanız ilgileniyor ve hızla yardımcı oluyorlar. Ekranım kırılsa diyerek teknik servisi aradım. 210TL istediler.

Umarım faydalı olmuştur.

• cihaz hiç de 4 çekirdek performansı vermiyor. Hızını düşürmüş olabilirler. Ekran kaliteli gerçekten fakat müthiş donmalar yaşadım. Bi kaç defa reset tuşundan kapatmak durumunda kaldım.

Çok garip bir eksiği var.kulaklık çıkışı sadece kulaklık çalıştırıyor. Yani 2.1 ses sistemi vb türlerini algılamıyor.

Usb bellek okuması. Hatta 1tb hdd.mı okuması güzel. Torrent kullanabilmek güzel. Bunlar ipadde yok.

Ekran görüntüsü çekebilir olması güzel.
    Kamerası güzel değil pek.
    Ses çıkışı tek hoparlör ve altta.

Bu özellikleri ile işimi görüyor mu görüyor.

Unutmadan pil performansı fena değil.

Yakın zamanda inceleme videosu atacağım daha detaylı bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ufak bir mesafeden tableti düşürdüm ekran lcd değilde camı kırıldı. sadece camı değiştrimeye 180 lira para istediler. yukarda bir arkadaşta ekran fiyatının 220 tl olduğunu yazdılar demekki tablet ekran ve dokunmatikten oluşuyor sadece. bir kere almış bulundum son derece pişmanım. zaten oyunlardaki performanssızlığı insanı tabletten soğutan en büyük etkendi. 300 liralık tabletler oyunlar konusunda kesinlikle bu tabletten daha iyiydi. 320 lira verdiğim ve bozulup iade ettiğim hi-level tablette aynı gpu yu kullanmasına rağmen real racing de gram kasmazken bununla oynayamıyorsunuz bile. ürün kesinlikle fiyatının ürünü değil. hepsibura'danın seçme yorumlarına aldanıp aldım. kimseyede tavsiye etmiyorum. bu paraya çok daha iyisini alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu donanımla android'de retina ekran istediğiniz an performans beklememek gerekiyor.
  • Arkadaslar Merhabalar. Bende bu tabletten 2 adet var. Birini kızıma digerini oğluma aldım. Cihazların görüntüleri ekran görüntüsü cok güzel. Benim eksik gördüğüm taraf uygulama Yada oyun yükledikce cihaz cok yavaşlıyor. Kızımın tablette az oyun var ve gayet güzel stabil çalışırken, aksine oğlumun tablette biraz fazla oyun varken cok yavaş ve cok kasıyor. Bazı oyunlarda takılıyor mesela subway surf te. Hareketlerinizi geç algılıyor. Onun haricinde güzel. 10 üzerinden 6-7 alır.
  • Arkadaslar Merhabalar. Bende bu tabletten 2 adet var. Birini kızıma digerini oğluma aldım. Cihazların görüntüleri ekran görüntüsü cok güzel. Benim eksik gördüğüm taraf uygulama Yada oyun yükledikce cihaz cok yavaşlıyor. Kızımın tablette az oyun var ve gayet güzel stabil çalışırken, aksine oğlumun tablette biraz fazla oyun varken cok yavaş ve cok kasıyor. Bazı oyunlarda takılıyor mesela subway surf te. Hareketlerinizi geç algılıyor. Onun haricinde güzel. 10 üzerinden 6-7 alır.
  • Arkadaşlar maalesef almış bulundum. Oldukça sorunlu ve işlemci hızı korkunç derecede yavaş bir tablet. Dikeyden yatay konuma getirince bile ekranın konum değiştirmesi cihazı sersemletiyor, takılmalar, kasmalar cabası. Üstelik malzeme kalitesi de kötü.

Chip'in yorumlarından gaza gelip almıştım ama sanırım daha iyi araştırmak gerekiyormuş. Neyse ki alırken hepsiburada.com u tercih etmiştim, 1 hafta sonra iade ettim. Aynı gün paramı yatırdılar. Bimeks'ten falan alsak sürünüyorduk şimdi...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.