Şimdi Ara

İNCA RASCH 8 İNCH FİRMWARE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inca rasch tableti alalı 6 ay oldu root yapmaya çalışırken nand flaşı sildim ne kendi sitesinde nede internet aleminde bu modelin romunu bulamadım yada aynı birebir uyumlu bir romu 70 tane yazılım denedim hiçbiri uymadı birtanesi açıldı ama wifi yok bluetooth yok aynı cihazdan kullanan rom backup alabilirse yada yazılım elinde olan varsa paylaşırsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM6 -- 8 Temmuz 2014; 15:55:23 >

• ATOM6 A kullanıcısına yanıt
    hay sağolun ya 50 okunma kimse tek kelime yorum bile yazmamış hiçmi kullanan yok bi ben satın aldım demekki :D farklı bir fikri olan bile olabilirdi yani neyse ben çözdüm zaten sorunumu
  • ATOM6 A kullanıcısına yanıt
    lütfen yardım et aynı sorun bendede var nasıl sorunu çözdün lütfen aynı tablet var ve aynı sorunum var hiç bi yazzılım çalışmıyor sadece wifi si çalışmayan bluetoothu olmayan bi rom çalıştı nasıl çözdün lütfen yardım et
  • inca rasch için uygun olan rom:http://download1079.mediafire.com/ao52501ccxyg/vfbivthai2dyzk4/Android+4.2.2%2Bfor%2Bvoyager%2B8inch+v1.1.zip

üstelik tabletin orjinal romundan daha güncel
  • aynı tabletin yazılımımı yoksa ona benzer birebir uyan başka bir cihazın yazılımımı bu verdiğin link çalışmayan donanım falan varmı ezbere yüklemeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM6 -- 27 Kasım 2014; 16:06:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.