Şimdi Ara

inca ve xl-740k lazer mouselarda titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1 sene önce önce inca IM-370SL lazer mouse aldım. Lazer sensörlüler optiklerden daha iyi mantığıyla almıştım ama 1-2 ay zor kullandım aşırı titreme yapıyodu(karadenizli çıktı heralde durmadan horon tepiyodu). Ardından daha iyi bi model alırsam sorunun düzeleceğini düşündüm ve a4 tech xl-740k aldım incadan daha iyi performansa sahip ama titremesi kesilmedi, normal kullanımda bile sıkıntı çıkartıyo. Dpi ayarını biraz yükseltip bi süre idare ettim. Bu arada bu fareleri kadife benzeri dokumaya sahip kanepede kullanıyorum ama inanın ki a4tech in en düşük modeli bile "0" titreme yapıyor bu yüzeyde. mousepad alırsam düzelir diye mousepad aldım sorunu biraz azalttı ama hayla devam etmekte FPS oyunları dışında şu anda idare ediyorum ama oyunlarda kafayı yedirtiyo bana. lazer mouseları sıkıntısız kullandığım tek yüzey koyukahve veya siyah renkli ahşap mobilyaların üzerleri. Bunların dışında sinir harbi yaşatıyolar bana. Özel bi mousepad felan mı almam gerekiyo yoksa 15 tl lik notebook mouseları işimi görürdü de 50-60 tl boşuna mı verdim bu mouselara. Linkteki mouse da oyuncu mouse ve optik sensörlü. Sıkıntı yapmaz mı mesela bu? diğer bir yandan da logitechin g500 ve g9x mouseları lazer. logitech alsam titreme sorunu olmıcak mı? Eğer logi de sorun düzelecekse lazer sensörlerinin hangi özelliklerine ve nereden bakmak lazım? çoğu sitede lazer deyip geçiyolar sensörlerine.

Şiimdiden teşekkürler.

http://www.teknobiyotik.com/cevre-birimleri/fare-mouse/cm-storm-spawn-3500-dpi-7-tuslu-oyuncu-mouse.html

• logitech v550 kullanıyorum saydam cam hariç her yüzeyde çalışıyor hiç te titreme yapmıyor. Rocat ta alabilirsin linkte verdiğin ürüne nazaran. Bence ergonomi ve kablosuz olmasına dikkat et 3500 dpi çok fazla o kadar kullanılmıyor. Çok ileri düzey oyuncu değilseniz 1000-1600 aralığı bence gayet yeterli
  • ben daha dün a4tech xl-747H aldım 40tl ye üzerindeki boyamalar kalktı bile ama titreme sorunu yok önceden 10tl lik notebook mouse kullanırken deli oluyordum şimdi çok rahatım beyaz a4 kağıdı üzerinde kullanıyorum şimdilik
  • v550 modelini bi arkadaşım kullanmakta gayet memnun ama kablosuz almayı düşünmüyorum şimdilik.
    xl-747 ise sonradan gördüm ve anti-vibrate laser diye geçiyo. Benim model ise oscar laser diye geçiyo sanırsam biraz erken almışım ben mouse :S
  • anti vibratelerde sadece altında ufak bi buton var yerle temas etmediği zaman mouse hareketini kesiyor ne kadar gerekli orası belirsiz
  • Benim touchpad im mal olmuş. fena titriyor. Çok asi olmuş niyeyse. Ona çözüm bulayım. Sana da bakarız belki.
  • tahta yuzueyde felan denesene mouse u? Benc yazadigin problem yuzeyle alakali, cunku mouse de imlec titremesi sorununu ilk defa senden duyuyorum iki mouse denemissin yine titremis yuzeydindir....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.