Şimdi Ara

İncarnation C9 da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • incarnati0n bjergsen eziğinin içinden geçer
  • Sus bi kere bjerg feykırdan ii .sss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Sus bi kere bjerg feykırdan ii .sss

şimdi bjerg'ün faker'dan iyi olduğu başka birşeydir,incarnati0n'ın ki başka birşeydir .adamlık başka birşeydir.
    herkese saygımız vardır.faker adamdır ,bjergsen de adamdır.

İncarnation C9 da
  • Shadouspan kullanıcısına yanıt
    Bu adamla bir kez soloQ'da karşılaştım. Harita kontrolü ve farm sayısı mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

incarnati0n bjergsen eziğinin içinden geçer

Peki incarnati0n mı yoksa Bjerg mi hangisi daha adamdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Şöyle bir video bırakayım izlemek isteyen arkadaşlar için:

Dakika 3.59 Narunun eline eline..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

bjergsen daha adamdır,incarnoobti0n yusui kardeşimizin emeğiyle çalıştığı pozisyonu çat diye tepeden inerek almıştır saygısızlık etmiştir,bjergsen bu konuda adamdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

bjergsen daha adamdır,incarnoobti0n yusui kardeşimizin emeğiyle çalıştığı pozisyonu çat diye tepeden inerek almıştır saygısızlık etmiştir,bjergsen bu konuda adamdır

HOAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • rasim bi sulandırma be kardeşim be,iki dakika düzgün muhabbet ettirmedin be kardeşim be
  • Geçen sene tokatlamadığı Mid oyuncusu yoktu.

LOL tarihinin en bela işleyen adamıdır. Pek bilmezdim ama geçen sene hakkında baya araştırdım ve şaşırtıcı şekilde takip etmiştim. EUW ve Na da en yetenekli mid oyuncusu diyebiliriz. Ama kendisi turnuvada ben eloboost yaparak daha çok kazanıyorum diyerek ve diğer olaylardan dolayı sınırsız ban yemişti. Popüler değildi. Yeraltı adamıydı

Bu ayın başında yasağı kalktı ben Avrupa takımına gider diye düşünüyordum ama C9 taraftarı olduğum için buraya gelmesi sevindirdi.

@hayrikoc61

Eğer bu kişi tr serverinde oynuyorsahttp://tr.op.gg/summoner/userName=tar+ar+ais bundan başkası değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 9 Mayıs 2015; 12:27:30 >

• Çok iyi olmuş bence

• Bjerg balonunu tokat manyağı yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Geçen sene tokatlamadığı Mid oyuncusu yoktu.

LOL tarihinin en bela işleyen adamıdır. Pek bilmezdim ama geçen sene hakkında baya araştırdım ve şaşırtıcı şekilde takip etmiştim. EUW ve Na da en yetenekli mid oyuncusu diyebiliriz. Ama kendisi turnuvada ben eloboost yaparak daha çok kazanıyorum diyerek ve diğer olaylardan dolayı sınırsız ban yemişti. Popüler değildi. Yeraltı adamıydı

Bu ayın başında yasağı kalktı ben Avrupa takımına gider diye düşünüyordum ama C9 taraftarı olduğum için buraya gelmesi sevindirdi.

@hayrikoc61

Eğer bu kişi tr serverinde oynuyorsahttp://tr.op.gg/summoner/userName=tar+ar+ais bundan başkası değildir

Adamin nick C9 NerZoom sanirim o degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 9 Mayıs 2015; 18:00:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Bu adamla bir kez soloQ'da karşılaştım. Harita kontrolü ve farm sayısı mükemmel.

Bende bi kez senle karsilatim tam lowsun qnq

• OWW büyük laf derdim de forum nickim ile aynı olan hesabı satalı aylar hatta yıl olmak üzere be qnq keşke tutturabilseydin.
  • C9>TSM o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

C9>TSM o zaman

bakıcaz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000Liseli

C9>TSM o zaman

Tsm msi daki gibi oynarsa
  • Hobaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Geçen sene tokatlamadığı Mid oyuncusu yoktu.

@hayrikoc61

o kadar araştırmışsın ama yinede yanlış olmuş.

apdo-dopa nickli adam korede bu adam avrupada.
    apdo ünlü olduktan sonra apdo dog, apdo dog2,apdo cat gibi adamlar koredeki adamdan etkilenip smurf hesaplarının nicklerini bu şekilde yaptılar.Aynı oyunu oynamaları dışında hiç bir ortak noktaları yok.

westteki apdo incarnation,
    na daki apdo pobelter.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.