Şimdi Ara

İnce telli saçlarımın kabarması ve düz yapamamam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Hocam maşallah siz baya bir şey kullanıyormuşsunuz :D Benim saçlarıma benziyor mu saçlarınız? Açıkçası ben hacim istemiyorum, yani kabarık vs durmasın saçım, ben direkt o resimdeki gibi indirmek, yatırmak istiyorum fakat düz durmuyor işte benim saç kabarıyor bir yerden atıveriyor. Bunun için hangi ürün yeterli olur ya da çözüm olur mu?

Dediğim gibi aynı sorunlar bendede mevcut ben bu şekilde bir sistem kurdum kendime 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen hocam saç kremi de çok iyi olmayabilir zaten, bu önerdiğiniz şampuandan da 2 gündür kullanıyorum memnun gibiyim. Peki Gliss'in sıvı saç kremleri nasıldır bilginiz var mı?

Gliss kullanmadım fakat loreal mucizevi yağ iyidir

• Peki bu mevcut olan sorunları çözdü mü yani hocam bu ürünler :D çözdüyse iyi, ben sprey falan kullanmak istemiyorum da şu yağı merak ettim nerden aldınız

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok teşekkür ederim :) bu kutu bitince şu anki gibi memnun kalırsam 2 kutu falan alırım herhalde :D peki hocam glissin hangi sıvı saç kremini kullanmıştınız, birkaç çeşidi var çünkü de. Son olarak şampuan harici saçınız için kullandığınız bir şey var mı şu an?

• quote:

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim :) bu kutu bitince şu anki gibi memnun kalırsam 2 kutu falan alırım herhalde :D peki hocam glissin hangi sıvı saç kremini kullanmıştınız, birkaç çeşidi var çünkü de. Son olarak şampuan harici saçınız için kullandığınız bir şey var mı şu an?

Gliss Total Repair kullanmıştım sıvı saç kremi olarak. Ama şu an piyasada yok sanırım.

Şu an sadece ekstra olarak Tresan saç toniği kullanıyorum. Şekillendirme için de Osis Flexwax vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 8 Şubat 2018; 19:44:56 >
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Tonik ne işe yarıyodu hocam tam olarak etksii neydi?

• quote:

Tonik ne işe yarıyodu hocam tam olarak etksii neydi?

şampuanın bakım amaçlı tamamlayıcısı gibi düşünebilirsin.
    https://www.tresan.com/kayin-agaci-ozlu-sac-tonigi-330-ml-2/
  • Saclarin benim gibi. Ben saclarimi kestirmeden once resimdeki adam gibi uzundu. Ben topluyordum veya saga sola atiyordum

Ayda 1 veya 2 kere kiriklarini aldir. Duz kalmasi malesef zor bende cok ugrastim ama olmuyor. Ben masa kullaniyorum veya kalici duzlestirme yap. Birde sapka ile duzlesiyor. Duzgun fon cek sapka bere tak 10 dk falan beklet olur

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Hocam şapka da uğraştırıcı ya her gün nasıl yapcam ki onu :/ kalıcı düzleştirme derken?

• quote:

Hocam şapka da uğraştırıcı ya her gün nasıl yapcam ki onu :/ kalıcı düzleştirme derken?

Her gun gerek yok yikadigin zaman. Berbere git 50 100 atesle kalici duzlestirme istiyorum de sana randevu verir. 3 falan duz kalir

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    3 falan düz kalır derken hocam?

• quote:

3 falan düz kalır derken hocam?

3 ay falan duz kalir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.