Şimdi Ara

İnce Tuşlu Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıda sebenlim nickli üyenin VAIO notebookunun klavyesi gibi ince tuşlu ve ince klavye aramaktayım fakat internetteki araştırmalarım sonuç vermedi. Sizin bildiğiniz bir farka var mı bunun gibi ince tuşlu klavyeler için?

İnce Tuşlu Klavye

• Hemen hemen her markanın slim serileri var mesela Logitech diNovo Edge Ultra Slim Bluetooth Keyboard var A4 tech de de çok daha uygun fiyatlı bir model var aynı laptop klavyesi gibi kullanmıştık hatta büroda sitesine bir bak istersen.
  • Ben de bazı slim adlı modeller gördüm ama onların tuşları aynı normal klavye gibi kalındı, senin bahsettiklerinin tuşları ince aynı resmideki gibi dimi?
  • Evet tuşları aynı böyle ince resimdeki gibi kesin bulursun a4 ün bir modeli vardı uygun fiyatlı.Ama ben yüksek klavye derim rahat yazım için tabii zevk senin
  • mecideköyde var hertarafta git bak.hatta k.köye yakınsan yazıcıogluna bakabilirsin
  • Bana daha çok mekan adı değil de marka adı lazım dostum.
  • Yarın işyerinden arkadaşın aldığına bakayım
    Geçen hafta aldılar USB giriş var üzerinde
    Yalnız ENTER tuşu biraz küçük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Ağustos 2007; 16:36:03 >

• Baktım

A4 Tech

20 YTL
    # KL-7MU
    # Kablolu Multimedya Slim Klavye
    # Klavye üzerinde Mikrofon ve Kulaklık için giriş
    # Klavye üzerinde USB Portu
    # 17 Tane Kişiselleştirilebilen Multimedya Tuşu
    # Süper İnce Dizayn
    # Sessiz ve Arttırılmış Tuş Stabilitesi
    # Q Klavye PS/2 bağlantı noktası

YALNIZ BİZE GELEN FULL SİYAH tı resimdeki gibi değil yani

İnce Tuşlu Klavye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 28 Ağustos 2007; 16:37:50 >

• Bu klavyeden arkadaşım kullanıyor... Denedim ama tuşları çok sert. Hiç hoşuma gitmedi...
  • ben de bakıyorum bir süredir bunlardan. denk geldiklerimden en güzeli bence apple'ın yeni klavyesi. windows desteği resmi olarak yok, ama çalıştırılabilir diye okudum şurda
     İnce Tuşlu Klavye
     İnce Tuşlu Klavye

kablosuzu ve kablolusu var. yanında usb felan. uzay gemisi gibi klavyelerden hoşlanmayanlar için çok güzel bir klavye. ben de denemeye korkuyorum biraz, çalışmaz da elimde kalırsa diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elameyn -- 12 Aralık 2007; 14:55:46 >

• Geçenlerde kardeşimin laptopuna aldık, oyun oynarken filan kullanmak için...A4 Tech in aşağıdaki modeli bayaa güzel senin isteklerini karşılayabilir...

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.022.1174.0058

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd22244

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 12 Aralık 2007; 17:38:07 >

• cretative 9000 pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.