İncehesap - NZXT Z73 Soğutucu LGA1700 Saçmalığı (2. sayfa)
-
-
Anlatamazsın hocam. 2003 den beri forumdayım , hep haklılar ya :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@ZiveR Aynen öyle bende anakart konusunda ceza almıştım bazı çok bilmişler 16mb bios yetersiz amd asus haklı derken ben karşı çıkıp bal gibi yeterli diyordum ki benim dediğim doğru çıktı sesleri kesildi yok yere ceza yedik ama çok kişi sustu
@hitman Cahil bize diyorsan bence bu sensin Anlamadıysan anlatalım. Ürün sayfasında LGA 1700 uyumlu yazıyorsa o kutudan o kit çıkmalı yoksa satıcı eksik kiti göndermelidir, ki satıcı hatasını kabul edip kiti yollamış zaten He bu yazmayıp neden bu kit çıkmadı yahu dense bizde deriz ürün bilgisinde yazmıyor diye.
Sen buna rağmen bu kit kutudan çıkmayınca gidip üretici sitesinden istiyorsan kusura bakma ama cahil sana derler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 15 Aralık 2022; 19:47:17 >
-
Daha önce yazmıştım İtopya'nın mağzasında NZXT 1700 braket almaya gittiğimde önüme farklı braket koymuşlar ve nzxt olmadığını söylemişlerdi ama müşteri hizmetlerinden teyit ettirerek online siparişim sonucu bugün NZXT 1700 braketim geldi. Bulamasam topladığım kasa 1-2 ay öylece yatacaktı. Hala bu braketi arayanlar varsa itopya dışında hiç bir yerde yok şu an.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X