Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nissan note da önden 6 cd alıyor ama uygun aparatı olduğu yazıyor , belki bir ihtimal vardır sizin ki için de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: Haldun1

Onur bey
    Bizim 2006 model freelander jeep aracımız var. Aracın ses cihazının icine ardiardina 6 ses cd sini verebiliyoruz ve seçtiğimiz cd yi dinliyoruz. Bu bilgiyi vermemdeki amac , ayrica bir cd Changer inin olmadıgını belirtmekti.
    Bu ses cihazına hangi tip model uyar acaba bu aparatin bilginiz var mı
    Tesekkur ederim

Onden CD yuklemeli teyplere oluyor mu onu bilmiyorum ama onun disinda zaten sizin araciniz icin uretilmemis sanirim.

Alıntıları Göster
    malesef biz şanssız olan gruptanmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan227 -- 18 Ağustos 2012; 1:15:10 >

• Bostancı sanayide sordum yok dediler :/
  • ankarada bulabileceğim bir yer var mı
    yoksa sadece internet üzerinden mi sipariş verebilirim.
    ankaradan cihazı edinen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
  • erxmen arkadaş bir sorundan bahsettmiş, aynı sorunu ben de yaşadım. Aracım Clio3. Sorunu söyle aştım, 6 klasör oluşturdum ve bunları CD01, Cd02 olarak adlandırdım sorun ortadan kalktı. Benim sormak istediğim, bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum: Kullanma kılavuzunda REPEAT var, fakat ben çalıştıramadım saygılar.
  • Selamlar.

Onur bey 2005 opel astra için uygun mudur bu ürün? şuan orjinal cd çalar var fakat cd leri okumadığı için sıkıntı yaşıyorum. cd çaların modeli cd30 mp3 bleapunk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektashasan

erxmen arkadaş bir sorundan bahsettmiş, aynı sorunu ben de yaşadım. Aracım Clio3. Sorunu söyle aştım, 6 klasör oluşturdum ve bunları CD01, Cd02 olarak adlandırdım sorun ortadan kalktı. Benim sormak istediğim, bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum: Kullanma kılavuzunda REPEAT var, fakat ben çalıştıramadım saygılar.

Bahsedilen sorun bu sanırım:

quote:

Orijinalden alıntı: erxmen

(Audio System RENAULT 8 PİN CİHAZ) 2001 Clio Symbol orjinal kasetli radyo teype (cd çalar yok) taktım. Teyp soketinde yeri var, cihazı görüyor fakat problemli. Otomatik tarıyor klasörleri buluyor çoğu zaman şarkı başlamıyor. Çok nadir şarkı başlıyor, ancak parça değiştirmek için ileriye basınca şarkı kesliliyor, sessizleşiyor. Müzik kalitesi tatmin edici değil. Daha önce 5,6 tane Audio system takan, 13,14 tane başka marka takan oto teypçi arkadadaşım akıl erdiremedi. Ya cihaz problemli, yada araca uyum sağlamadı. Clioya taktıracak arkadaşlar alırken iyi düşünsünler çevresinde kullanıp randıman alan varsa taktırsınlar. ben iade ediyorum

Ben zaten ilk mesajımda belirttim herşeyi, eğer sorun bundan dolayı olmuş ise ve bu nedenden ötürü cihaz kullanılamamışsa üzüldüm.

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Kullanım

- Klasörlerin ismini CD01, CD02, CD03 şeklinde yapmak gerekiyor.

• dün bende satın aldım. kargom elime ulaşmak üzereymiş.
    cihazı bağladığımda izlenimlerimide sizlere iletirim.

rcd210 model teybim var. bu cihazın altında eşya saklamak için bir göz oluşturulmuş. eğer torpidoya çekemezsem bu göze yerleştirmeyi düşünüyorum.
    bu göze ufak bir delikle kabloyu o kısma çekmeyi planlıyorum. örnek resim ekledim boş gözün bulunduğu yere.

akşam izlenimlerimi paylaşmaya ve fotoğraf yüklemeye çalışırım.
  • kargo elime ulaştı
    kablolardan birinde gnd yazıyor. sanırım toprak kablosu.
    bunu nereye bağlamak gerekiyor bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • selamlar
    akşam cihaz elime ulaştı
    montajını yaptım ve aux girişini kullanarak bi deneme yaptım.

montajını yaparken dikkatimi çekenleri yazayım.
    aracım 2012 vw polo bluemotion.

çerçeveyi çıkarmak için çerçevenin alt kısmında iki tane çentik var. buralara düz tornavida sokarak kanırttım. çerçeve çıktı.

teybin vidaları 6uçlu yıldız. israil yıldızı gibi. neyseki evde buralara uyacak tornavida vardı. vidaları söktükten sonra teybi çekerek kendime çekerek yerinden çıkardım.
    daha sonra gelen soketi takmaya çalıştığımda dişi soket üzerindeki plastik parçanın yerine uymadığını gördüm. bu yüzden soketin üzerindeki plastik parçayı çıkarıp bu parça olmadan
    direk olarak soketi yerine taktım. yukarıda belirtmiştim gnd etiketli kabloyu herhanbir yere topraklamadan cihaz çalışmıyor. bu yüzden teyp üzerindeki vidaları deneyerek toprak bağlantısını yaptım.
    burada başka bir şey gördüm. her vidadan topraklama yapamıyorsunuz. bu yüzden deneme yaparak topraklanabildiği bir vida bularak oradan bağladım.

devrenin bulunduğu kısmı ise torpidaya koydum.herhangi bir delme işlemi yapmadım. kabloyu göğsün arkasından torpidonun yanından çıkardım. kutuyu düzgün yerleştiremedim tam olarak. torpidoyu sökmek lazım sanırım.
    hava karardığı için bırakmak zorunda kaldım. daha fazla uğraşmak istemedim.

birkaç deneme yaptım. teybi kapattığınızda üzerindeki led kısa bir süreliğine sönüyor. daha sonra aşağı yukarı 40sn civarı yanmaya devam ediyor.her 10sn de bir de yanıp sönüyor. en son tamamen sönüp kapanıyor.

ses kalitesi cd den çok farklı gelmedi aux bağlantısı için. diğer bağlantıları ise henüz denemedim.

güzel bir cihaz.

• Hayırlı olsun size de.

Anlatım için teşekkürler
  • Arkadaşlar ustaya götürdüm e39 hifi sisteme takamadi olmuyor diyor doğru mu 6li changer var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ankarada bunun montajını yapan bi yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

arkadaşlar ankarada bunun montajını yapan bi yer var mı ?

hocam gelirsen ben yaparım
    eryaman ankaradayım montajı gayet basit.
    sincanda yapan birkaç yer var. ama bence gerek yok. cihazıda satıyorlar ama netten daha yugun fiyatla alabilirsin.
    kesinlikle ilk gittiğin yere yaptırma. 3 yere sordum fiyatlar 220 180 ve 150. aynı marka cihazlar. hepsi cadence
    o yüzden netten aldım montajını kendim yaptım. tek yapmanız gereken arkadan soketi uygun yere takmak ve uygun yerden topraklamak.
    ilk defa bir araçtan teyp çıkardım. siz anlayın ne kadar basit olduğunu.
    teybin nasıl çıkarıldığını biliyorsanız montaj cidden çok basit.
  • Araca göre, aracın ana ünitesine göre değişiklik gösteriyor sizlerden gördüğüm kadarıyla, kimisinde elektrik almak gerekiyor, kimisinde topraklamak, kimisinde (bendeki eski bmw e46'da) direk olarak sadece soketi takarak çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: subzero1018

quote:

sincanda yapan birkaç yer var. ama bence gerek yok. cihazıda satıyorlar ama netten daha yugun fiyatla alabilirsin.
    kesinlikle ilk gittiğin yere yaptırma. 3 yere sordum fiyatlar 220 180 ve 150. aynı marka cihazlar. hepsi cadence
    o yüzden netten aldım montajını kendim yaptım. tek yapmanız gereken arkadan soketi uygun yere takmak ve uygun yerden topraklamak.

Güzel kardeşim teşekkür ederim ne zaman müsait olursunuz sizin araç bmw miydi

• quote:

quote:

quote:

"2012 vw polo bluemotion" olduğunu belirtmiş arkadaşımız.

• quote:

quote:

quote:

hocam eğer teybi çıkarmayı biliyorsanız gerçekten çok kolay
    bmw teypler nasıl çıkarılır bilmiyorum. eğer öğrenebilirseniz belirttiğim gibi yardımcı olurum.
    telefonunu pm at istersen
    ben akşamları 6.15 gibi evde oluyorum o saatlerden sonra halledebiliriz.

• Teşekkürler sizinle irtibata geçeceğim

• Arkadaşlar bugün başka bir ustaya götürdüm klasörleri görüyor çalıyor gösteriyor hatta şarkının adını bile ekranda gösteriyor ama ses cikmiyor nasıl iş anlamadım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.