Şimdi Ara

İnceleme:PHILIPS SPD5220CC 120GB 2.5' Harici HDD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wd lere hd filim atılamıyor. 2 tane arkadaşta var. Bunda atıla biliyormu denedinmi hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tubejh

wd lere hd filim atılamıyor. 2 tane arkadaşta var. Bunda atıla biliyormu denedinmi hiç.

ntfs olarak formatlarsan atılabildiğini duymuştum.Dosya sisteminizin Fat32 olmadıgından emin olun derim.

Hocam incelem için tşkler , ürün güzele benzior ama kablonun sabit olması biraz gölge düşürüyor gibi
  • wd lerde hard diski biçimledirme yapan arkadaş hard diski servise gönderdi böyle bişey yapmadan nasıl halletcez biliyormusunuz. almak istedim hard disk 250gb bende hd rip ve blu-ray fillimlerimi atcam ve taşıyıp başka bilgisayara atcam o yüzden önemli yoksa boştan yere para vermiş olacam işime yararmı yarar ama 1 yıl sonra hiç bi işe yaramaz.
  • Bu cihaza ayrı bir USB kablosu takabilirmiyiz?
    Bütünleşik olan usb kablosu arızalanırsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 26 Nisan 2008; 22:15:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Bu cihaza ayrı bir USB kablosu takabilirmiyiz?
    Bütünleşik olan usb kablosu arızalanırsa.

USB kablosu sağlam gibi bozulacağını sanmam ama bozulursa öyle bi şansın yok fakat içindeki bilgilere bişey olmadığından kablo değişimi yaparlar herhalde
  • Güzel bir ürün memnunum ancak Vista ve Mac için uyumlu değil. Yinede Vista'da sorun çıkmıyor Vista sürücüyü yükleyip tanıyor ama Mac da kesinlikle denememek lazım hdd de ciddi sorun çıkarıyor. HDD'in uyumlu çalışması için üçüncü parti bazı yazılımlar var o zaman kullanılabilir.

Bağlantıyı keserken USB kabloyu çıkarmadan önce güvenli olması için "safety remove" dan stop etmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 23 Mayıs 2008; 20:52:37 >
  • güzel bir inceleme ve yorumlar da süper. Kablonun sabit olması bir sorun olabiliyor. 6 aydır XS 120GB Extra Smart kullanıyorum. Herşeyi, HD filmleri, diğer filmler, mp3 arşivim bunun üzerinde. Hiçbir sorun yaşamadım. Mutlaka deneyin. Şu anda XS'in 250 GB olanını aldım. Verilerimi gönül rahatlığı ile ona yüklüyorum artık.
  • Güzel inceleme olmuş , eline sağlık.

Forumda Philips alanlar gittikçe çoğalıyor ve Philips'de hakediyor bunu.
  • 160 gb lık olanı yaklaşık 11 aydır kullanıyorum. ne kabloda ne de diskte bir sorun var nazar değmesin. kot pantolonun arka cebinde çok rahat taşıyorum o kadar ince bir alet ayrıca piyasda belki de en sağlam kasalı hdd lerden.

okuma hızında 29-30 yazma da 21-24 arası görüyorum sürekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Güzel bir ürün memnunum ancak Vista ve Mac için uyumlu değil. Yinede Vista'da sorun çıkmıyor Vista sürücüyü yükleyip tanıyor ama Mac da kesinlikle denememek lazım hdd de ciddi sorun çıkarıyor. HDD'in uyumlu çalışması için üçüncü parti bazı yazılımlar var o zaman kullanılabilir.

Bağlantıyı keserken USB kabloyu çıkarmadan önce güvenli olması için "safety remove" dan stop etmek gerekiyor.

Ben Vistada kullanıyorum tek sorun Güvenli Kaldır dediğimde çalışmaya devam etmesi yani güvenli kaldır bi işe yaramıyor vistada

quote:

güzel bir inceleme ve yorumlar da süper. Kablonun sabit olması bir sorun olabiliyor. 6 aydır XS 120GB Extra Smart kullanıyorum. Herşeyi, HD filmleri, diğer filmler, mp3 arşivim bunun üzerinde. Hiçbir sorun yaşamadım. Mutlaka deneyin. Şu anda XS'in 250 GB olanını aldım. Verilerimi gönül rahatlığı ile ona yüklüyorum artık.

quote:

Güzel inceleme olmuş , eline sağlık.

Forumda Philips alanlar gittikçe çoğalıyor ve Philips'de hakediyor bunu.

Yorumlar için sağolun bencede hakediyor ben çok memnunum kablo arasıra korkutuyor ama biraz dikkatli olduktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum

quote:

160 gb lık olanı yaklaşık 11 aydır kullanıyorum. ne kabloda ne de diskte bir sorun var nazar değmesin. kot pantolonun arka cebinde çok rahat taşıyorum o kadar ince bir alet ayrıca piyasda belki de en sağlam kasalı hdd lerden.

okuma hızında 29-30 yazma da 21-24 arası görüyorum sürekli.

Benimde 7-8 ay falan oldu herhalde hiç bi sorun yok köşelerin kauçuk olması çok işe yarıyor elimden kaymıyo hiç, Kasasının sağlamlığına laf yok gerçekten hakediyo verdiğim parayı

•  İnceleme:PHILIPS SPD5220CC 120GB 2.5' Harici HDD

İnceleme:PHILIPS SPD5220CC 120GB 2.5' Harici HDD

arkadaslar ürünü 2 gün önce aldım kullanıslı küçük ve hafif gercekten cok kaliteli 250 gb 155ytl aldım 2.5 harici usb besleme

• arkadaslar buda test sonucu[simage]

• quote:

Orjinalden alıntı: doja

arkadaslar buda test sonucu[simage]

Güzel ürün güle güle kullan, İNCELEME bekliyoruz test sonucu gözükmüyor ona bi bakarsan iyi olur diğer test sonuçlarının yanına koyarız.
  • 3 güne kadar ben de alacağım.. ama 160 mi alsam 120 mi karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

3 güne kadar ben de alacağım.. ama 160 mi alsam 120 mi karar veremedim

Zorlamassa al bi 160'lık fiyat farkı çokmu?
  • fazla fark yok.. Şimdi bakıyorum en ucuz nerede var ? Teknosa var 109 ytl ..Vatan -Bimeks-Gold fiyatları 3-10 kağıt daha fazla H.Burada da 5 ytl fazla.

Bu arada kablo sabit olması nasıl sorun olabiliyor ki anlamadım valla.Neyse alınca bakacağım
    USB 1.1 var bende ..Bakalım kaç dk da atacak verileri.
    Bir de şimdi aldığımzda hemen biçimlendrmek mi gerekiyor bunu ? NTFS biliyordum..FAT 32 ye çevirmek lazımmış ?

quote:

Orjinalden alıntı: rider30

Güzel bir ürün memnunum ancak Vista ve Mac için uyumlu değil. Yinede Vista'da sorun çıkmıyor Vista sürücüyü yükleyip tanıyor ama Mac da kesinlikle denememek lazım hdd de ciddi sorun çıkarıyor. HDD'in uyumlu çalışması için üçüncü parti bazı yazılımlar var o zaman kullanılabilir.

Sahiden mi yaa ? Tühh bee kötü oldu şimdi bu

• Kısmet ise yarına alıyorum...
    Şimdi kullanmadan önce hemen takınca biçimlendirmek Fat 32 yapmak mı gerekiyor ?
    Bir de Philips Dvd playerlar da kullanmak için Fat 32 mi ? NTFS mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.