Şimdi Ara

!! İNCELEME !! SSANGYONG KORANDO SPORTS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
22.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Bir kaç tane de resim atsaydın hiç fena olmazdı

daha teslim alınmamış sanırım.

Bekliyoruz resimleri ve video'da olsa iyi olur

Alıntıları Göster
    bu arabanın duz korando modelının 4x4 dızel hemde 2.0 motorlusu bu kadar dusuk fıyat nasıl oluyor merak edıyorum.
    ssangyong zarar mı edıyor bu modelden.yoksa dıger markalar mı cok kazanıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

bu arabanın duz korando modelının 4x4 dızel hemde 2.0 motorlusu bu kadar dusuk fıyat nasıl oluyor merak edıyorum.
    ssangyong zarar mı edıyor bu modelden.yoksa dıger markalar mı cok kazanıyor...

zarar ettiklerini sanmıyorum digerlerinin cok kazandığı ortada 3 kişi bir fiat, vw, reno vs almaya gidin en az arac başına 10,000-15,000 indirim yapıyorlar , buda herşeyi ortaya koyuyor.
  • quote:

quote:

dostum aracı almamış olsak bu kadar ayrıntılı yazamazdım sanırım

bakalım haftasonu geçersem kayınpederin yanına ayrıntılı foto çekerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

quote:

quote:

dostum aracı almamış olsak bu kadar ayrıntılı yazamazdım sanırım

bakalım haftasonu geçersem kayınpederin yanına ayrıntılı foto çekerim

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun Arabanın ağzı yüzü düzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

saolasın dostum + sana katılıyorum önceki kasa olsa 5 para etmez gözümde hiç kullanmadım önceki kasayı ama tip ofsayt bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun yenı korandonuz ileride yakıt tüketimi ile ilgili bilgiler paylaşırsanız çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

hayırlı olsun yenı korandonuz ileride yakıt tüketimi ile ilgili bilgiler paylaşırsanız çok iyi olur.

tabiki dostum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kazsız belasız sürüşler
  • 1 sene sonra sağı solu dökülünce, direksiyonu soyulunca, vites topuzundaki deri deforme olup yırtılınca, koltuk altından susturulamayan ses gelince ...vs vs gel buraya yaz bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

1 sene sonra sağı solu dökülünce, direksiyonu soyulunca, vites topuzundaki deri deforme olup yırtılınca, koltuk altından susturulamayan ses gelince ...vs vs gel buraya yaz bunları

ok yazarım da bence sen daha üslüplu bir şekilde yazabilirdin daha adam gibi mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharapnell -- 10 Mayıs 2012; 23:04:17 >
  • quote:

1 sene sonra sağı solu dökülünce, direksiyonu soyulunca, vites topuzundaki deri deforme olup yırtılınca, koltuk altından susturulamayan ses gelince ...vs vs gel buraya yaz bunları

nerde ve hangi aracta gördün bunları
  • quote:

quote:

ok yazarım da bence sen daha üslüpşu bir şekilde yazabilirdin daha adam gibi mesela

• quote:

quote:

quote:

ok yazarım da bence sen daha üslüpşu bir şekilde yazabilirdin daha adam gibi mesela

Alıntıları Göster
    Araç donanım olarak zayıf bunu itiraf etmek gerekiyor,

Ama bu motor,üstüne bu beygir gücü ve dizel otomatik olunca fiyat çok uygun

Ticari geçmesinin dezavantajları mutlak var ama asıl avantaj yönü gözden kaçmakta

Aracın yıllık MTV si ticari geçtiği için yarı yarıya düşük

Normal binek otomobillerde 2.0 motor 2200 civarı için yıllık

Bu araçta 1159 TL yıllık vergi

6 ay için 580 TL gibi bir rakam

Yıllık 1000 TL cepte kalıyor

Arabanın koltuğu,kapısı,bacası,direksiyonu,lambası dökülüyor diyenler için bir şey diyemem

Allah için gidin şu arabayı bayide görün,inceleyin test edin malzeme kalitesine bir bakın kararınızı siz verin

Forum yol göstericidir ufak tefek fikir edinebilirsiniz ama net belirleyici olamaz

Burada araç harika diyende var,rezalet her yerinden ses geliyor diyende

Abi bu arabayı neden tercih ettin diye burun kıvıran bir abimize

Şimdi nasip olursa Korando Sports bakıyoruz aksilik olmazsa 1-2 haftaya alacaklar

Ön yargıılı olmak,ön yargılı yaklaşmak çok normal

Önemli olan test edip,inceleyip ondan sonra fikrini ön yargısız beyan edebilemktir.

Ssangyong Türkiye'de uzun zaman olmadığı için sanki yeni kurulmuş bir otomobil firması zannediliyor ve diğer Çin arabaları gibi muamele görüyor

Ararsanız forumda neler yazdığımızı görürüsünüz daha önceleri bu firma için

Görüyorsunuz işte yalan mı söylüyoruz

Kaç kişi gitti aracı bayide inceledi test etti herkeste beğendi ha beğenmeyende vardır eyvallah

Ben Önyargıyı yıkamayan insanlara çok kızgınım her kim olursa olsun

Cebimden çıkan para benim için çok önemli alnımdan ter döküyorum

Karşılığında en iyisini almak benim hakkım...

• quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Ticari geçmesinin dezavantajları mutlak var ama asıl avantaj yönü gözden kaçmakta

Arabanın koltuğu,kapısı,bacası,direksiyonu,lambası dökülüyor diyenler için bir şey diyemem

Allah için gidin şu arabayı bayide görün,inceleyin test edin malzeme kalitesine bir bakın kararınızı siz verin

Forum yol göstericidir ufak tefek fikir edinebilirsiniz ama net belirleyici olamaz

Şimdi nasip olursa Korando Sports bakıyoruz aksilik olmazsa 1-2 haftaya alacaklar

Önemli olan test edip,inceleyip ondan sonra fikrini ön yargısız beyan edebilemktir.

Ssangyong Türkiye'de uzun zaman olmadığı için sanki yeni kurulmuş bir otomobil firması zannediliyor ve diğer Çin arabaları gibi muamele görüyor

Kaç kişi gitti aracı bayide inceledi test etti herkeste beğendi ha beğenmeyende vardır eyvallah

Cok doğru demişsiniz Fatih kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 11 Mayıs 2012; 0:14:40 >

• quote:

quote:

Cok doğru demişsiniz Fatih kardeşim...

Alıntıları Göster
    aynen kardeşim orası öyle burası böyle diyenler için söylüyorum mutlaka haklı yönleri vardır ama şayet ben para babası bir insan değilim onun için aldığım araca en iyi şekilde bakmak isterim ve bakarımda özen gösteririm kimisi vardır 300 milyarlık arabaya toros gibi biner çünkü paradan yana derdi yoktur.Adam gider bitane bu araçtan alır ama alma amacı ne ? adam derki kardeşim benim şantiyede ucuz yollu bir araca ihtiyacım var inşaatta beni idare etsin 3 5 işçiyi sağa sola taşısın malzeme koymayada yerim olsun tmmdır hee sonunda araçda hurda olsun sorun değil 2 3 yıl işimi görsün yeter der ve aracı o amaçla kullanır her çukurdan uçarak gider sağına soluna bakmaz vurdusu kaçtısı önemli değildir çünkü adam zaten işi icabı almıştır sonundada satar gider ama benim aynı durumum yok aldığım araba 10 bin liralıkda olsa adam gibi bakmak zorundayım çünkü yarın bir gün sorun çıktığında tekrar 30 40 bin verip araç alacak durumum yok onun içinde elin mercedesinin BMW'sinin sağı solu çürür ama benim 30 40 bin liralık arabamın çürümez,adamların aracının heryeri yırtılır sökülür dökülülür benimkine hiçbişi olmaz ve aracımın hiçbir yerindende ses gelmez buna emin olabilirsiniz dediğim gibi ben para babası değilim onun için malımın kıymetini bilirim.!!!

• quote:

aynen kardeşim orası öyle burası böyle diyenler için söylüyorum mutlaka haklı yönleri vardır ama şayet ben para babası bir insan değilim onun için aldığım araca en iyi şekilde bakmak isterim ve bakarımda özen gösteririm kimisi vardır 300 milyarlık arabaya toros gibi biner çünkü paradan yana derdi yoktur.Adam gider bitane bu araçtan alır ama alma amacı ne ? adam derki kardeşim benim şantiyede ucuz yollu bir araca ihtiyacım var inşaatta beni idare etsin 3 5 işçiyi sağa sola taşısın malzeme koymayada yerim olsun tmmdır hee sonunda araçda hurda olsun sorun değil 2 3 yıl işimi görsün yeter der ve aracı o amaçla kullanır her çukurdan uçarak gider sağına soluna bakmaz vurdusu kaçtısı önemli değildir çünkü adam zaten işi icabı almıştır sonundada satar gider ama benim aynı durumum yok aldığım araba 10 bin liralıkda olsa adam gibi bakmak zorundayım çünkü yarın bir gün sorun çıktığında tekrar 30 40 bin verip araç alacak durumum yok onun içinde elin mercedesinin BMW'sinin sağı solu çürür ama benim 30 40 bin liralık arabamın çürümez,adamların aracının heryeri yırtılır sökülür dökülülür benimkine hiçbişi olmaz ve aracımın hiçbir yerindende ses gelmez buna emin olabilirsiniz dediğim gibi ben para babası değilim onun için malımın kıymetini bilirim.!!!

Alıntıları Göster
    Bu aracı uzun zamandır takip ediyorum hatta ilk geldiğinde git gel 250 kilometre yol yapıp araca bakmaya gittim.Donanım hayal kırıklığı yarattığı için içime sinip alamadım ve şu an Caddy'lere bakar oldum.Çok farklı araçlar olduğunu biliyorum ama keşke donanımlısı gelseydi...ESP+yolcu airbagi olsaydı gözüm kapalı alacaktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: talkie77

Bu aracı uzun zamandır takip ediyorum hatta ilk geldiğinde git gel 250 kilometre yol yapıp araca bakmaya gittim.Donanım hayal kırıklığı yarattığı için içime sinip alamadım ve şu an Caddy'lere bakar oldum.Çok farklı araçlar olduğunu biliyorum ama keşke donanımlısı gelseydi...ESP+yolcu airbagi olsaydı gözüm kapalı alacaktım.

Alıntıları Göster
    Esp ve 6 hava yastığı olmalıydı.
    Benim almamam için çok büyük bir sebep.
  • quote:

Fatih bey, araç bolca reklam edilir ve o önyargı kırılır ise sizde bu aracı bu fiyatlara alamassınız. Bahsettiğiniz konularda size hak veriyorum. Fakat her laf söyleyene kulak asmamak lazım, kalitesizliği ün yapmış olan araçlara 50-60 bin lira verip el üstünde tutarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

quote:

Fatih bey, araç bolca reklam edilir ve o önyargı kırılır ise sizde bu aracı bu fiyatlara alamassınız. Bahsettiğiniz konularda size hak veriyorum. Fakat her laf söyleyene kulak asmamak lazım, kalitesizliği ün yapmış olan araçlara 50-60 bin lira verip el üstünde tutarlar.

Alıntıları Göster
    Araba güzel hoş ama şu önden balkınca radyatör kabak gibi görünüyor, bir şekilde kamufle etselerdi keşke

• slm. bu aractan alip inceleyenler goruslerini yazabilirmi lutfen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.