üyenin bağlanamama sebebini bulmuş olduk sanırım? |
[İNCELEME] TP-Link Archer AX50 AX 3000 Wifi 6 (ROUTER) (3. sayfa)
-
-
-
neymiş ?
turk telekom kullanıcı adı şifre veriyor mu acaba ? sol vermiyordu
-
bence wan'a dokunmamak lazım. wan'dan sonra istediğini yap. ax50 de bu işi görür.
-
TP-LINK EX530v router salonda TP-LİNK AX3000 ARCHER AX53 Wİ-Fİ 6 router oturma odasında kablosuz olarak ağa bağlanmasını ve mevcut ağı genişletici olarak kullanmak istiyorum.1000 mbps hızımı olabildiğince yüksek hızlarda kablosuz olarak evin her tarafında kullanmak istiyorum.
TP-LİNK AX3000 ARCHER AX53 Wİ-Fİ 6 routerde aşağıdaki gibi modlar varma hiç biri ile yapamadım.Diğer kullandığım routerlerdeki gibi kablosuz ağı tarama menüsü çıkmıyor. Uğraşırken 1 kez oldu, mesh veya wps ile bağlandı.İnternet geldi.Ama hız düşük gelince sıfırladım.Bir daha yapamadım.
TP-LINK EX530v de mesh diye bir bölüm var.Burdan AX53 routeri kablosuz olarak bulup bağlantı kurabilirmiyim?
TP-LİNK AX3000 ARCHER AX53 de de EASYMESH diye bir bölüm var burdan da yapılabiliyorsa oda olur?
Bu konuda yardıma ihtiyacım var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X