Şimdi Ara

İnceliğiyle rekor kıran Samsung Galaxy Tab S5e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
10.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://remotedesktop.google.com/ arkadaşlar tabletten yada android telefondan en kolay bilgisayarı kullanma şeklidir. chrome eklentisini pc ye uzaktan masaüstü uygulamasını androide yükleyin anında görüntü. tavsiyemdir.
  • işlemcisini baya gömmüşsünüz sanki ama 170 bin civarı puanı var iş görür gibi
  • Herkese merhaba, 1ay icerisinde ben de Tab S5e almayi dusunuyorum ama cihazin tanitilmasinin uzerinden neredeyse 1 sene gecmis olmasi biraz dusunduruyor. Gecen sene bu model Subatta duyurulmus, Nisan'da satisa sunulmus. Bu sene de yeni model icin ayni dongunun izlenecegini dusunebilir miyiz? Herhangi bir haber-dedikodu paylasimi oldu mu acaba?

Genel olarak ev icerisinde mac ozetleri izlemek, youtube-netflix kullanimi gibi amaclar ile aliyorum. S6'nin fiyati cok yuksek, bu model de isimi gorecektir. Alternatif olarak benzer fiyata daha iyisi var diyebileceginiz bir model bulunuyor mu? S6e gibi yine S5e seviyesinde fiyat ile gelecek bir tablet haberi goremedim, aldiktan 1 ay sonra yeni model duyurusu ile karsilasirsam biraz uzulurum, bilgisi olan var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Herkese merhaba, 1ay icerisinde ben de Tab S5e almayi dusunuyorum ama cihazin tanitilmasinin uzerinden neredeyse 1 sene gecmis olmasi biraz dusunduruyor. Gecen sene bu model Subatta duyurulmus, Nisan'da satisa sunulmus. Bu sene de yeni model icin ayni dongunun izlenecegini dusunebilir miyiz? Herhangi bir haber-dedikodu paylasimi oldu mu acaba?

Genel olarak ev icerisinde mac ozetleri izlemek, youtube-netflix kullanimi gibi amaclar ile aliyorum. S6'nin fiyati cok yuksek, bu model de isimi gorecektir. Alternatif olarak benzer fiyata daha iyisi var diyebileceginiz bir model bulunuyor mu? S6e gibi yine S5e seviyesinde fiyat ile gelecek bir tablet haberi goremedim, aldiktan 1 ay sonra yeni model duyurusu ile karsilasirsam biraz uzulurum, bilgisi olan var mi?
    s6 2 gun once aldim valla daha iyisi nasil olur bilmiyorim oldukca iyi heleki ses duzeyi netligi iicnde ses sistemi varmis gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    tableti bende almayı düşünüyorum, senin gibi maçlar ve film için alicam, ancak fiyatlar değişiyor indirime girmesini bekliyorum bazen 2500 tl fiyata iniyor yakalarsam bu aralar alıcam
    muhtemelen 11 Kasım gününde indirim yakalarım diye düşünüyorum şu an 2700 3000arasi gidip geliyor, şu an tek düşündüğüm hangi rengi alsam:)

s6 alicak durum da var ama bana fazlalık geliyor tableti daha çok annem kullanır bende akşamları işten sonra müzik film maç izlemek için kullanırım, fazla teferruata gerek yok bu tablet yeter diye düşünüyorum.

başka tablet önerisi olan varsa önerilerede açığım ama bu tableti mağazada inceledim ses ve ekran kalitesi çok hoşuma gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam, dedigim gibi evde aksamlari kullanirim sadece s6 fazla gelir gerek yok. Benim merak ettigim atiyorum xiaominin vs benzer fiyata daha iyi tableti var mi ya da gelecek mi bilgisi olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s5e
    n11 kampanyasında samsung resmi mağaqza 2169 tl ye satıyor
    200 indirim çekiyle 1969 dan almış oldum
    bu fiyata hiçbiyerde satılmaz heralde yurt dışı fiyatlarına baktım ordan bile ucuza gelmiş oldu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

s5e
    n11 kampanyasında samsung resmi mağaqza 2169 tl ye satıyor
    200 indirim çekiyle 1969 dan almış oldum
    bu fiyata hiçbiyerde satılmaz heralde yurt dışı fiyatlarına baktım ordan bile ucuza gelmiş oldu bana
    bi an tab s6 sandik bu fiyata yuh dedim

• s6 banada gereksiz pahalı geldi yani en azından film dizi vs için bende arkadaşın yaptığı n11den 1950 tlye aldım

antutu v7 175bin civarı işimizi görür yeter )
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

s6 banada gereksiz pahalı geldi yani en azından film dizi vs için bende arkadaşın yaptığı n11den 1950 tlye aldım

antutu v7 175bin civarı işimizi görür yeter )
    iyi yapmissin hocam. lte e modelide 2.400 geliyordu bende almayi dusunudum tab s6 iade etcektim sonra vazgectim

tab s6 klavyesi ole gercekten iyi cihaz olmus tek sorunum lte degil

• Sizler memnun musunuz? N11 de kampanya hala devam ediyor sanırım ve alasım olan bir makine idi herhangi bir sıkıntınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stumaster

Sizler memnun musunuz? N11 de kampanya hala devam ediyor sanırım ve alasım olan bir makine idi herhangi bir sıkıntınız var mı?
    ben daha yeni aldım hocam bekliyorum Qualcomm Snapdragon 670 (SDM670) performans olarak sıkıntı olcağını zannetmiyorum tabi tabs6 ile kıyaslanmaz ama iş görür
  • Sipariş verdim bakalım nasılmış. N11'de Samsung Türkiye ile ilgili şikayetler var umarım problem yaşamayız. Uygun olan birileri varsa tabletler kısmına ana konu açsa daha iyi olmaz mı? Ben çok yoğunum açsam bile idare edemem sanırım.
  • beyler bisi sorcam bu tab s6 sesine hayran kaldim ... ama kalemi ile pek isim olmicak gibi tab s6 satip uada iade edip

lte s5e düşünüyorum ama ses sistemi ayni ise

tab s6 muthis bir ses sitemi var dizi film nerdeyse sinema tadinda

• Bu cihazı dün 11.11 kampanyası ile 1800₺ aldım. Gelmesini bekliyorum. Kılıf olarak ne alacağımı bilmiyorum. Kendi orjinal kılıfı pahalı. Önerilerinize açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erayerinc

Bu cihazı dün 11.11 kampanyası ile 1800₺ aldım. Gelmesini bekliyorum. Kılıf olarak ne alacağımı bilmiyorum. Kendi orjinal kılıfı pahalı. Önerilerinize açığım.
    Tebrikler, bedavaya almışsınız neredeyse.

Bende açılmamış kutu yurt dışı cihaz için 1.800 liraya pazarlık yapmıştım. Satan kişi son anda satıştan vazgeçince epey bozulmuştum. Her neyse tableti nasıl olsa aldım düşüncesiyle kılıf bakınırken klavyeli kılıflara denk gelmiştim. Klavye ihtiyacım pek yok diye üzerinde durmamışım ama kılıfın klavyeli olanı gerçekten çok işe yarıyormuş.

TAB S5e olmayınca ikinci el SM-T800 almıştım. Orijinal klavylei kılıfı da varmış. Hem stand hem de klavye olarak kullanıyorum.

İnceliğiyle rekor kıran Samsung Galaxy Tab S5e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

İnceliğiyle rekor kıran Samsung Galaxy Tab S5e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

TAB S5e için kılıf bakınırken Aliexpress'te $ 30 dolar altında klavyeli kılıflar vardı. Orijinal değil ama satın alanların %100 memnuniyet yorumu vardı. Size gelişi 200 lira civarı olur ama bence buna değecek bir kılıf. İsterseniz Aliexpress'ten inceleyebilirsiniz. Satın alanlar çok olumlu yorumları vardı. Samsung Shop'larda orijinal klavyeli kılıf 900 lira çünkü.

• s5e için kılıf konusunu ne yaptınız dostlar ? manyetik smart kılıflarda şöyle bir çözüm var ama arkası şeffaf sertleştirilmiş bir kaba konmuş gibi görünüyor. Bu fiyata biraz basit kaçıyor gibi. Gerçi Aliexpresste siyah arkalıklı olanlar var. Onlar da vergi filan yine bu rakama gelecek gibi. He bir de 40-50 tlden başlayan dönen kılıflar var tabii.

Cihaz malum hafifliğiyle ve inceliğiyle ünlü olduğu için dönen kılıf alıp bu keyfi kaçırmak istemiyorum. Ama aşırı narin bir kasası var sırt çantasına da bir desteksiz koyamıyorum.

siz ne kullanıyorsunuz memnun musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshine -- 19 Kasım 2019; 0:51:21 >

• n11den almıştım bende 1-2 gün deneyimledim sıkıntısız cihaz performansı tatminkar ses seviyesi müthiş ben aldıktan sonra fiyatı 3bin olmuş
  • Bu tabletin kalem desteği hakkında bilgisi varmı
  • Hepsiburada da indirimle simkartlısı 2096 liraya geliyor. Ama modeli T720 yazıyor. 727 olması gerekmiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.