Şimdi Ara

İnception Tarzı film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bir çok film izledim, bunlardan en iyisi inception. Sonra Prestij, Martian, interstellar, zindan adası, kanlı bir elmas, Jason Bourne, John Wick diye gidiyor, belki bu tarz yoktur ama direkt, önerebileceğiniz güzel bir film var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi bilim kurgu için 2001 a space odssey tavsiye ederim ayrıca bu yönetmenin diğer filmlerini de izleyebilirsin iyi bir yönetmendir, bu dediğim filmden sonra otomatik portakaldan devam et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam film çok eski 😀 ama izleyeceğim kesinlikle.

• Memento.

• Fractured

• Memento ile Fractured'ı izledim zaten, Fractured'ı izlemem mümkün de hocam Memento efsaneler arasında nasıl izlemem.

Bu arada halen etkisi devam ediyor Fractured'ın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasonn Bourne -- 1 Kasım 2019; 12:37:23 >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Konusu, bilimsellik alanında yöneliyor değil mi? Uzay aracını onarma, zamanda yolculuk gibi olaylar var sanırım, hatta Japonların, senaristi arama olayı bile var diyorlar doğru mu? Bir de eski filmleri sevmem, filmin eskiliği belli oluyor mu?

• Çekildiği zaman olmayan ama daha sonra olan şeyleri gösteriyor. Bir çok şeye gönderme yapıyor ama kültürlü olmak lazım anlamak için. Evet ben de dinlemiştim o röportajı. Eskiliğini belli etmiyor bence. Ytda 4 k fragmanı yayınlanmıştı izlemeni öneririm. Filmin beni en çok etkileyen yanı insan ile yapay zeka arasındaki savaştı. Ben bu filmi 3 kere izledim ilk izleyişimde pek bir şey anlamadığım için yarıda kapatmıştım. Filmi anlamak biraz zor, bu yüzden site tasarlamışlar dhdeki ana konusunda araştırırsan bulabilirsin o siteyi, siteyi aç filmi de aç anlayarak izle.

• Yazdığın filmlerden anladığım kadarıyla tarantino da izlememişsin, tarantino da iyi yönetmendir filmleri güzeldir, özellikle diyoloğa önem veriyorsan istediğini buldun demektir.

Tarantino izlemez olur muyum, 9 filmi vardı sanki dokuzunu da izledim. Son çıkan filmi izlemedim bir tek onu bekliyorum.

Kafa dinlemek için değil de, kafa yormak için izlenmesi gereken bir film o zaman.

• V for vendetta, Kelebek etkisi 1, Source Code, 6. his, Sunshine, The Grey, Life 2017 yapımı, Belki izlemişde olabilirsin hepsini ama izlemediğin var ise güzel filmlerdir her biri kesinlikle tavsiye ederim.
  • Aslında ikisi de, müzikleri kafa dinlemeye uygun, zaten ağır ilerleyen bir film.

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    O zaman yazacaktın başlıkta gebeş. Neyse.

• Hocam tüm filmleri yazarsam gün biter. Sen de bana hak ver.

• Kardeş gibi olduğu için gerek görmedim yazmaya eski film ama aldım listeye.

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Bu filmden alacağın etkiyi 100 mg lsd'yle anca alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.