İnternet aleminde yaptıklar saçma sapan şeylerle meşhur olan inci az önce facebookta poker oynuyacaktım ki neyle karşılastım buyrun:
baydı, ayrıca yaklaşık 20 saattir durum böyle, ama sadece türkçe üyeliklerde. diğer gavur dillerinde sorun morun yoh hemşerim
quote:
Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®
baydı, ayrıca yaklaşık 20 saattir durum böyle, ama sadece türkçe üyeliklerde. diğer gavur dillerinde sorun morun yoh hemşerim
ya hocam o değilde yaptılar boylarımı uzadı ne faydası var
bunu nasıl beceriyorlar
facebook'un dilini nereden değiştiriyoruz?ingilizce yapmak istiyorum.
İsteyen istediğini yapsın anlamıyorum sizdeki bu inci mi zinci mi herne takıntısı ise işiniz gücünüz yok böyle saçma sapan konular açıyorsunuz
quote:
Orijinalden alıntı: HsyN34
İsteyen istediğini yapsın anlamıyorum sizdeki bu inci mi zinci mi herne takıntısı ise işiniz gücünüz yok böyle saçma sapan konular açıyorsunuz
abicim bak yaşını bilmiyorum ama benim inciye hiçbir garezim yok ama bu niye yapılıyor ne faydası faydası olmayan birşeyi niye yapıyosun...sencede öyle değilmi ben facebbok sayfamda böyle şeyler istemiyorum biraz mantıklı düşün kardeşim..
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
facebook'un dilini nereden değiştiriyoruz?ingilizce yapmak istiyorum.
hesabına giriş yapmadan önce altta dil seçenekleri var eğer giriş yaptıysan Facebbok logosuna tıklayınca en altta doğru in Türkçe yazıyor (mavi) onun üstüne tıkla orda yaklaşık 80-90 dil var
quote:
Orijinalden alıntı: TıB
bunu nasıl beceriyorlar
Facebook yabancı dil desteği ile(ingilizce dışındakiler yani) Şimdi Facebook Türkçe'deki bütün yazı ve butonların ne olması istendiği/gerektiği yazan bir kısım var. Mesela Texas Holdem Poker butonu, 10-15 kişi bu butonun yeni adının Dedeler Holdem olmasını onaylarsa, o dil için o buton Dedeler Holdem olur. Ha düzeltmek istiyorsanız yine birkaç kişi doğrusunu onaylayın düzelsin. Türk İnsanı çoğunlukta pokerin Dedeler Holdem olarak olmasını istemiş, Facebook'ta bu isteği yerine getirmiş, anlayana demokrasi:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme