Şimdi Ara

İNCİR.COM BENZERİ AKTİF SİTE VAR MI ? BENZERİNİ YAPMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aranızda incir.com eticaret modelini bilen vardır. Şuanda ben bulamadım ancak mevcutta bu sistemin benzeri aktif hiç firma var mı ? incir.com'a ilave özellikler ile bu tarz bir sistem geliştirmeyi düşünüyoruz. Önerilerinizi fikirlerinizi beklerim. Saygılar

• Mart 2016 a kadar toplamda yatırımcılarından yaklaşık 13 milyon TL yatırım almış bir yer. Şimdi offline. E-Ticaret değil de ticareti iyi biliyorlar, desene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Mart 2016 a kadar toplamda yatırımcılarından yaklaşık 13 milyon TL yatırım almış bir yer. Şimdi offline. E-Ticaret değil de ticareti iyi biliyorlar, desene.
    Onların yaptıgı hataları yatırımcıları aslanoba karamanlar v.s söyledi zaten. Onlar üyelerinin kendi ürünlerini satmasına izin vermedi. Biz gerekli tüm eksiklerini not aldık analiz ettik. Benim merak ettigim şuanda böyle bir sistem var mı gözden kaçırdıgımız
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Yakında e-ticarete özel bir vergi cıkabilir, TRT-1 radyoda bahsediğildiğini duydum. Aman dikkat. Internette yatırım dönemi geçti artık. bir fikri hayata geçirerek ekol olmak 2000-2010 arası döneme göre yirmi kat daha zor. arkanızda sizi destekleyen bir kurum yoksa bırakın yeni girişim yapmayı yiyecek yemek dahi bulamayabilirsiniz.

• quote:

Yakında e-ticarete özel bir vergi cıkabilir, TRT-1 radyoda bahsediğildiğini duydum. Aman dikkat. Internette yatırım dönemi geçti artık. bir fikri hayata geçirerek ekol olmak 2000-2010 arası döneme göre yirmi kat daha zor. arkanızda sizi destekleyen bir kurum yoksa bırakın yeni girişim yapmayı yiyecek yemek dahi bulamayabilirsiniz.
    Sen hayata çoktan küsmüşsün hocam. Son 6 ayda sanal projelere yapılan yatırım destegi son 3 yıllık ortalamadan daha fazla. Şuanda cebinde parası olan tüm zenginler internete yatırım yapıyor. Daha 1 ay önce adam mobil uygulama geliştirmiş türkiyede haritayı açınca etrafındaki yakın tarihi yerleri otomatik bulup sana tarihçesini v.s anlatıyor. 2 milyon tl yatırım aldı türk iş adamından . Eticaret pazarı daha boş. Bakan zeybekçide devamlı eticarete teşvikl ediyor gerideyiz diger ülkelere göre v.s diyor.

Benim hayatla ilgili düşüncelerimi sana soran olmadı, hayatla ilgili gayet olumluyum. Önceki yorumumda "destekleyecek bir kurum yok ise" kısmını iyi oku.

• quote:

Benim hayatla ilgili düşüncelerimi sana soran olmadı, hayatla ilgili gayet olumluyum. Önceki yorumumda "destekleyecek bir kurum yok ise" kısmını iyi oku.
    Bu olumlu halinse vay olumsuz haline senin. Destekleyecek kurumla söylediklerinin bir bağı yok. İşin sektörüne karşısın zaten milyon dolarda cebinde olsa yapılmaz diyorsun.
    Yine aynı hatayı yapıyorsun, benim sektöre karşı olduğumu nerden biliyorsun? Konuyu bıraktın, benim hayata bakışım, sektöre karşı olup olmayışım gibi şeylere taktın farkında mısınız? Bu bir yorumdur, 2010'lara kadar yatırım cok cazipti, artık olay farklılaştı. 2015 'le birlikte başka bir döneme girildi önümüzde III. dünya savaşı var, neyin ne olacağı belli değil ve bu olumsuz durumun benimle ilgisi yok, cok riskli bir dönemdeyiz. U.arası ticaret kısıtlar geliyor, ek vergiler cıktıkça çıkıyor y.içinde ürün satışı her gün daha zorlaşıyor, vs vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.