Şimdi Ara

İncir.com Davetiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumun bu sayfasını okuyorsanız muhtemelen günümüzde herkesin ve benim yapmaya çalıştığım gibi sizde internetden para kazanmanın derdindesiniz demektir

Pek çoğunuzun duyduğu İncir.com için isteyen arkadaşlara davetiye gönderebilirim. Gelin milyarları kazanacağız dersem başlangıç olarak abartı olur ancak gerçekten kaliteli bir kurum ve her şeyin olduğu bir site. Zaman ile para kazanılacağını gerçekten gösteriyor.

Detaylar için bana Pm'den bana ulaşabilirsiniz.

• Mustaphh kullanıcısına yanıt
    Güncel...
  • Doğru bir ekip çalışması ve tam destek ile bu sisteme girmek isteyen arkadaşlar p.m.'den ulaşabilirsiniz.
  • İncir.com aracılığıyla mağaza açmak için Referans isteyenler mesaj atabilirler..
    Hemen dönüş yapılır ve detaylar hakkında bilgi veririm.
    Herkesin hayali kendi işinin sahibi olmaktır.sizde kendi işinizin sahibi olun ve kazanın.

İletişim: incir.uyelik.destek@gmail.com
  • http://incircomreferansdavetiye.wordpress.com/incir-com-referans/ direk bu linkten kayıt formunu doldurabilirsiniz ve kayıt linkiniz direk tarafınıza iletilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir referans -- 16 Nisan 2015; 2:29:23 >
  • referans isteyen arkadaşlar direk bana mesaj atabilirler. her konuda destek ve yardımcı olurum. güzel ve güçlü bir ekipte çalışmak isterseniz istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz. iyi akşamlar.
  • ... msj ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martineden1907 -- 22 Nisan 2015; 18:18:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R10 davetiye kodu lazım
    3 yıl önce açıldı
    R10 Davetiye
    geçen yıl açıldı
    R10 Davetiye
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzak durun arkadaşlar. 3-5 ürün satıp eşiniz dostunuzla aranız kötü olmasın. Satamazsınız zaten fiyatlar uçuk. Ayrıca para iadesi vs sıkıntı. İlk girişte ödediğiniz para yanınıza kar kalır. Dolandırıcılığın yeni versiyonu.

Ben maalesef bir hata ile girdim bu sisteme, başkalarıda bu hataya düşmesin diye aşağıdaki blogu kurdum, lütfen dahil olun.

http://incirehayir.blogspot.com.tr/
  • Kendi başarısızlığınızı yada ekibinizi değil sistemi kötülüyorsunuz. Mesela ben gerçekten güzel paralar kazanıyorum ekibimiz 60 kişi referans olabilirim pm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.