Şimdi Ara

İncir.com Referans İstyenler buyrun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
7
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Incir.com referans ihtiyaci olan arkadaslara referans verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende katilmak istiyorum detayli anlatabilcek birisi varsa pm atabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: roccolegend

Bende katilmak istiyorum detayli anlatabilcek birisi varsa pm atabilirmi
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texas38 -- 28 Şubat 2015; 9:51:36 >
  • Merhaba İncir.com mağaza sahipleri,

Hepimiz biliyoruz ki e ticarette en önemli adım doğru reklam yapabilmek. Reklam yapamayan e-ticaret sitelerinin satışları sadece site sahibinin yakın çevresine olmakta ve müşterilerine sürekli ulaşmak, indirim ürünler hakkında bilgi verebilmek imkansız hale gelmektedir.

Peki çözüm nedir?

Düşünün ki bir sistem olsun, sizin sitenizden gösterdiğiniz ürünleri önceden belirlenmiş şablonlara eklemenize ve oluşturduğunuz şablonu seçtiğiniz müşterilerinize tek tuşla kolayca gönderebilmenize izin versin. Hem de hiçbir teknik bilgiye sahip olmanıza gerek kalmadan.
    Evet böyle bir sistem artık var.www.ReklamPosta.com

Denemek isteyen tüm üyelere ücretsiz olarak deneme hesabı açılmaktadır, satis@reklamposta.com a mail atmanız ya da PM ile iletişime geçmeniz yeterlidir.

Teşekkürler, saygılar

• ReklamPosta.com sitesine bende üye oldum. mail adreslerine mail attım hemen bana üyelik açtılar. hazır şablonları var oraya istediğim ürünleri ekliyorum.
    sonra istediğim mail adreslerine reklam yolluyorum. daha yeni başladım ama düzenli olarak reklam atınca sanırım faydası olacak.

insanlara sürekli indirim oldu şu ürün var demek çok zor oluyor. bu sayede en azından düzenli olarak mail atıyorum. müşterilerim herzaman indirimlerden haberdar oluyor.

bence güzel bir iş olmuş.
  • Merhabalar, incir sistemine dahil olmak istiyorum.Bilgi alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimm68

Merhabalar, incir sistemine dahil olmak istiyorum.Bilgi alabilirmiyim ?

pm gönderildi
  • www.hepalmak.com

Alışverişlerinizi benim mağazamdan yapabilirsiniz arkadaşlar çekinmeyin :)

• incir referans olunur.Grubuzun çok güçlü bir gruptur. Herkezi bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir-referans

incir referans olunur.Grubuzun çok güçlü bir gruptur. Herkezi bekleriz

kalite@incir.com'a rapor edildi gizli userlardan referans talep edilerek kimlik tespiti yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoben

Arkadaşlar bende sitemi yani açtım. Satışlara da başladım. Gayet güzel gidiyor. Tepkiler ve ilgi de harika. Sıra ekibimi kurmaya geldi. Düşünenler varsa bende referans için yardımcı olabilirim. Herkese şimdiden bol kazançlar :)

Sözleşmenizin iptal olmaması adına referansla ilgili bu mesajınızı ve varsa başka mesajlarınızı düzenlemenizi öneririz.

Bu şekilde referans toplamak incir serbest girişimci sözleşmenizin 10. bendine göre yasaktır.
  • http://incir-com-referans.blogspot.com.tr/p/incir-on-kayt-formu.html
    bu linkten incir.com referans kaydınızı alınız
  • ... msj ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martineden1907 -- 22 Nisan 2015; 18:20:45 >
  • bu şekilde referans toplamanızı önermiyoruz..

kalite@incir.com konu hakkında sizinle iletişime gecicektir.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimridukkan.net -- 30 Nisan 2015; 10:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekip06

Sa beyler iyi para kazaniyor iyi sunum toplanti yapiyorum ben isitme engelliyim www.ucuzzmarket.com sahibiyim isteyen referans pm atabilir ankara otuyorum cep:05055540472 whatsApp mesaj atsa iyi olur kolay gelsin

sitenizi kapattınız mı girilmiyor galiba
  • Sizde e-ticaret sitesi sahibi olmak istemez misiniz?
    Geleceğin sektörü olan e-ticarette artık bende var olmak istiyorum diyorsan...
    http://www.ucuzlukfestivali.com/is-firsati
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.