ya sayaç kodları include etmeden açınca çalışıyor , benim anlamadığımda bu! ama index.asp dosyama include edince çalışmıyor???
kodları indirirsen orda index.asp nin kodlar var ! sayac include edilmiş şekilde!
İlgilendiğiniz için tekrar saolun ! Kolay gelsin !!!
Ya arkadaşlar , elbet biriniz bulursunuz şu hatayı , bi kodları inceleyin yaa! Bi yardım edin şu kardeşinize !!!
kodları ben localde deneyeyim dedim ama gerekli tüm dosyaları göndermemişsin sanırım , çalıştırmadan hatayı bulamadım . istersen gerekli dosyları hepsini gönder bir de öyle deniyeyim
KARDEŞLERİM !! HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER !!! Sorunu çözdüm , dostalr sağolsun !!! Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim !!! SAYGILAR...
arkadaşım buna inanamıyorum , senin kodları aldım inceledim sorunu çözdüm ve bıraya cevap yazdım tam 2 tane ... ama şimdi bir bakayım dedim , mesajlar silinmiş....
bu durumun açıklanmasını bekliyorum? yazdığımız mesajlar , özellikle çözüm içerenler neden siliniyor? herhangi bir teknik arıza filan mı var ?
Lütfen bir cevap bekliyorum ...
??? Wallaha kardeş ben görmedim herhangi bi çözüm önerisi ??? Silindi heralde ama neden ???
valla ben yazdım , bunu biliyorum.
ama neden silinmiş hala anlamıyorum ?
sorunu nasıl çözdüğünü buraya da yaz istersen , aynı noktada sıkıntı çeken biri olursa yol gösterici olur ...
hatırladığım çözüm şu şekilde ; language kısmında vbscript yazılmalı , include ederken dosya ../files/diger.asp şeklinde çağırılmalı ... bunu kendi local pc de deneyerek çalıştırmıştım , daha güzel bir şekilde yazmıştım ama silindi. administrator'a konu ile ilgili özel mesa gönderdim ama şimdilik yanıt yok.
bu durumuna sistem yöenticilerinin yaklaşımına göre , forum kullanımı konusunu değerlerndireceğiim ...
iyi günler ...
Neyse ya , zaten çözdüm sorunu geçen gün , çalışıyo şu an!
Saol yinede
nasıl çözdün?
bir de şöyle bir şey rica etsek? hazırladığın script güzel bir uygulama , uygulamalarımızda kullanma imkanı olabilir mi ?
Formun ayar konsolundaki bi kodu ayrı yazmış birleştirdim , şimdi hatırlamıyorum hangi kod , kafam karışık biraz ama ;
Script hakkında yardımcı olabilirim , biraz daha konuyu açarsan !
sayac kısmını demek istedim , onu uygulamalarımzda kullanabilir miyiz?
Benim için bir mahsuru yok , isterseniz gönderebilirim , ama bu ara bi iş aldım , 2 haftam var biraz yoğunum gecikirsem kusra kalmayın !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme