Bildirim
Incredible S mi Sensation mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
incrediblenin arka kapağı benim hiç hşuma gitmedi. hoşuma gitmeyen bişeyi de almak istemem :D -
ınradeble S derim ama yerinde olsam Ona 200 tl katarOptimus3D alırım Arada baya fark var -
Arada ne kadar fark varki? Çok fark yoksa sensation al tabii. Kasası çok güzel olmuş ele alındığında direk bir sağlamlık hissi veriyor. + Sense 3.0 var bu arayüz ile şarj sorununun çözüldüğü söleniyor. İncredible'da yok diye biliyorum sense 3.0 -
Eğer ikisinin arasında kaldıysan tabiki sensation derim ama Sensation XE çıkıyor onu bekle al derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: doluhan
Arkadaşlar selam,
2 telefon arasında kaldım, bu iki cihazdan hangisini seçmeliyim? gördüğüm kadarıyla sadece işlemci farkı var o da çok uçurum olabilecek düzeyde değil (aralarındaki fiyat farkına değmez bence)
Bana sensation almam için geçerli bir sebep söyleyebilir misiniz?
incredible s ölü yatırım olur görebildigim kadarıyla çok revaçta degil (alıp satması ilerde sorun olabilir ) tek çekirdek istiyorsan s.e xperia serisine bakmanı öneririm ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X