Şimdi Ara

INDESIT Çamaşır Makinası GERÇEK KULLANICI İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
37.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü Electroworld'de buldum ancak A+ olarak görünüyor, 91272 S ve S olmayan mı var?

http://www.electroworld.com.tr/p/indesit-pwe91272eu-camasir-makinesi/
  • Ben üç beyaz eşyamıda indesit aldım.
    çamaşır makinemi ve bulaşık makinemi eylül ayında teknosa dan aldım.

Çamaşır makinesi pwe 92172 S çok güzel makine harika yıkıyor sadece sıkmada pompa sesi çok çıkıyor 10 üzerinden 9

Bulaşık makinesi DFP 277 7 programlı güzel makne yanlız bu makinede gürültülü programları uzun sürüyor ilk başta çeliklere pas yaptı sonra deterjanı değiştirince düzeldi 10 üzerinden 7

buzdolabı TAAN 6 FNF DNX (TK) mükemmel soğutuyor, Çok güzel fonksyonları var sadece buda biraz gürültülü çalışıyor 10 üzerinde 9

Şunu söyliyim emsal markaların emsal özelliklerine göre % 40 ucuza aldım hepsini fiyat konusunda mükemmeller ve çok memnunum.

Yardımcı olabildiysem ne ala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimur

Ben üç beyaz eşyamıda indesit aldım.
    çamaşır makinemi ve bulaşık makinemi eylül ayında teknosa dan aldım.

Çamaşır makinesi pwe 92172 S çok güzel makine harika yıkıyor sadece sıkmada pompa sesi çok çıkıyor 10 üzerinden 9

Bulaşık makinesi DFP 277 7 programlı güzel makne yanlız bu makinede gürültülü programları uzun sürüyor ilk başta çeliklere pas yaptı sonra deterjanı değiştirince düzeldi 10 üzerinden 7

buzdolabı TAAN 6 FNF DNX (TK) mükemmel soğutuyor, Çok güzel fonksyonları var sadece buda biraz gürültülü çalışıyor 10 üzerinde 9

Şunu söyliyim emsal markaların emsal özelliklerine göre % 40 ucuza aldım hepsini fiyat konusunda mükemmeller ve çok memnunum.

Yardımcı olabildiysem ne ala.

Tebrikler tv reklamlarına biton para bayilmamissiniz. ürünleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim mesajımı niye şikayet edip sildiriyorsunuz size hiç yakıştıramadım doğrusu ben yaşadığım bir sorunu foruma aktarıyorum sizin yaptığınız şeye bakınız .

ayrı bir konu açarım yinede söylerim maalesef El Diablo bey anladığım kadarıyla siz makinadan memnun kaldınız peki memnun kalmayan hiçmi olamaz ?

ve şunu sezdim indesit hakkında kötü bir yorum oldumu hemen cepheleşiyorsunuz efendim hiç gerek yok böyle şeylere burası bir bilgi paylaşım platformu açık olmak suçsa bilelim saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rookie. -- 10 Şubat 2013; 0:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Hocam ben cezali idim foruma giremedim. Kimin sildirdigi hakkinda bilgim yok.

İlk mesaja dun gece cektigim videoyu ve resimleri ekledim.
    Bakin inceleyin sonrasinda aldiginizi/kullandiginizi iddia ettiginiz makinayi karalayin.

Saygilarimla
    UGUR

ben kullanmadım zaten ailem kullandı ben şimdi bekar evime makina alana kadar bursada kalacağım ve kullanmadığımızı nerden bilip söyleyebiliyorsunuz acaba ?

ve maalesef ailem memnun kalmadı bende iade ettim bunu söyledim ama nedense göze battı herhalde mesajım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

sorun yasayanlarda olabilir elbette sıfır sorun olan bir insan yapısı yokzaten gecmis olsun dostum hayırlısı

Teşekkür ederim dostum elbette herkez bir üründen memnun kalcak diye birşey yok belkide bir part hatalı çıktı oda bana denk gelmiş olabilir biz memnun kalamadık ama
  • Elyaf kaplanması olayı mantıklı dusunulmus bulasıkta gıydırme kasayı duymustum pek anlamadım ama sadece esnıyormus

• ben bu ürünü hatuna nasıl anlatırım da ikna ederim ki :) marka diye tutturur şimdi.: )

• kadınların hepsi aynı dostum :D sana kolay gelsin :D
  • bu alette inverter motor var mı acaba?
    10 yıl motor garantisi var mı?
    garanti süresi 7 yıla çıkarttırılabiliyor mu?
    dayanıklı mıdır?
    900 liraya değer mi?
    bundan 100 lira daha fazla verip samsung wf9902 mi alsam ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 27 Şubat 2013; 12:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

bu alette inverter motor var mı acaba?
    10 yıl motor garantisi var mı?
    garanti süresi 7 yıla çıkarttırılabiliyor mu?
    dayanıklı mıdır?
    900 liraya değer mi?
    bundan 100 lira daha fazla verip samsung wf9902 mi alsam ki

invertor motor mevcut ama 10 Yıl motor garantisi yok marketlerde kampanya donemine denk gelirseniz biraz daha ucuz alabilirsiniz garantisi 7 yıla uzatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 27 Şubat 2013; 12:31:32 >
  • Ben de 91273 S modeli var.690 Liraya Elektroworld dan almıştım.Emektar (9 senelik)Ariston AVXD 10 Süpersessiz modeline göre biraz daha sesli ama emektardan çok daha temiz yıkadğını söylüyor hanım.AVXD 10 da fırçasız motordu bu da aynı.6 kg lık makine den sonra bu 9 kglık makine çok daha iyi oldu.
    Fırçasız motor aynı zaman da invertör motor mu anlamına geliyor bu arada?100 lira verdim 4 yıl daha uzattım garantisini..
  • Bu makinayı bugün kipada gördüm. 899 tl idi. Almayı düşünenler vardır diye yazmak istedim. Yalnız bana pek 9 kg gibi gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

Bu makinayı bugün kipada gördüm. 899 tl idi. Almayı düşünenler vardır diye yazmak istedim. Yalnız bana pek 9 kg gibi gelmedi.

62lt tamburu var ve firma 9kg olduğunu iddia ediyor. Arçelik 3885kt çamaşır kurutma makinam 8kg kapasitesi olduğundan dolayı benim için sorun olmuyor.

Makinanızı güle güle kullanın. Kullanan kişi memnun olduktan sonra beni alakadar etmez zaten. Bir önceki mesajda kendi fikri mi söyledim.

• reis sana güvenerek bu makinayı alıyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.. (:
  • Bu makine kaldı mı yahu piyasada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu makine kaldı mı yahu piyasada.

Teknosa 699 liradan satıyor oda sadece Hatay mağazasında
  • Arkadaşlar, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.2 yıldır kullanıyorum. 3 ev ve 2 şehir değiştirdim, çok şükür tık demedi. çokta memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğaBABA

Yıllar gelip geçiyor ve makinamın maşallahı var.

Memnun olmanıza sevindim..

• Ahh yillar olmus bu baslikta ne karalama kampanyalari yapmaya calisan saticilar vardi simdi bakıyorumda o saticilar hala islerini yapıyor firma calisani diyordumda inanmıyorlardi :) su anda en büyük uzuntuleri bu makinanin dagilip patlamamis olmasidir eminim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.