Bir senedir wow oynuyorum.TN de 3-4 arkadas guild kurduk .Sonra pugdan buldugumuz yeni arkadaslarlaşlarla şenlendi guildimiz.2 haftadır 9/10 guild kadrosuyla raid yapıyoruz.
Bu yaptıgım ilk videom sizinle paylasmak istedim.ileride youtubeda olmayan achi videoları vs. koymayı düsünüyorum. Elestirilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
BellOfHeaveN
kullanıcısına yanıt
Video ile ilgili mi fight ile ilgili mi?
M@hFeL
kullanıcısına yanıt
video fight oynanıs...dahada nasıl gelistirebilirim
Sıradan bir kill videosu olmuş bu. Gelişmiş bir yanı yok yani.
Hocam mouse ile çok oynuyorsunuz, tauntu mouse ile atmak nedir?.
Evet hocam 3. bi bakış açısıyla izleyince müthiş bi clicker oldugumu fark ettim .Bindlı Skill sayısını maximuma çıkarmaya çalısıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BellOfHeaveN
Evet hocam 3. bi bakış açısıyla izleyince müthiş bi clicker oldugumu fark ettim .Bindlı Skill sayısını maximuma çıkarmaya çalısıyorum
Ben sadece tank oynuyorum (paladin,dk,monk,druid ve warrior). Tank kesinlikle mouse ile oynanmaz (tek taraflı görüşüm), çünkü takip çok önemli. Ha siz mouse ile bakmadan click atıyorsunuzdur anlarım ama mouse imlecini takip ederek skill tıklıyorsanız o iş kötü.
Bende sadece monk tank var ama videoyu izleyene kadar bu kadar mause kullandıgımı fark etmemistim
quote:
Bende sadece monk tank var ama videoyu izleyene kadar bu kadar mause kullandıgımı fark etmemistim
Ben ilk izlediğimde sadece skillere tıklıyorsunuz sanmıştım, şimdi tekrar izledim cd deki skille bile abanıyorsunuz :D
quote:
Orijinalden alıntı: For the Horde
quote:
Ben ilk izlediğimde sadece skillere tıklıyorsunuz sanmıştım, şimdi tekrar izledim cd deki skille bile abanıyorsunuz :D
Sahsen bende tank oynuyorum ve clicker im simdiye kadar da bir sorun yasamadim. Klavye kiran GD takip etmeden klavyeden tus a basip spamlamak bana daha komik geliyor.
Tamamen aliskanlik meselesi gerci sahsi gorus oldugunu belirtmissiniz ama olmaz diye birsey yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme