Şimdi Ara

Indiana Jones and the Great Circle PC Sistem Gereksinimleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MachineGames tarafından oyunculara sunulacak aksiyon macera oyunu Indiana Jones and the Great Circle için resmi PC sistem gereksinimleri yayınlandı. Detaylara bakacak olursak oyunu oynamak için en az 16 GB RAM'e sahip olmanız gerekecek. Bu arada gereksinimlere Ray Tracing'in dahil olduğunu belirtelim.

Indiana Jones and the Great Circle, 120 GB boş alan gerektiriyor

• Hey maşallah minimum gereksinimlere bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden yok yauuv derdim de şimdi eminim sistem sattırmak için yapılıyor bunlar. Grand strateji falan değilsin sen o işlemciyi ve 32 gb ram'i nerene kullanacaksın? Kaldı ki RDR2 çok çok azıyla neler yapıyor. Sistem sattıracak oyun da değilsin sen..Ya bi de id tech ile geliştiriliyor, dünyanın en stabil oyun motorudur herhalde. Mevcut sistemimle backlog'umu tamamlamaya bakarım artık ben 5-10 sene, umrumda değil bu yerlerde sürünen AAA oyunlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lie_coffin

Eskiden yok yauuv derdim de şimdi eminim sistem sattırmak için yapılıyor bunlar. Grand strateji falan değilsin sen o işlemciyi ve 32 gb ram'i nerene kullanacaksın? Kaldı ki RDR2 çok çok azıyla neler yapıyor. Sistem sattıracak oyun da değilsin sen..Ya bi de id tech ile geliştiriliyor, dünyanın en stabil oyun motorudur herhalde. Mevcut sistemimle backlog'umu tamamlamaya bakarım artık ben 5-10 sene, umrumda değil bu yerlerde sürünen AAA oyunlar.

Backlog nimettir nimet değerini bilmek lazım. Beni de en az 5-10 yıl oyalayabilecek backlog'um var.

• inşallah kimse almaz da 300 gb tayfa biraz akıllanır bu ne ya?
  • 2014 grafikli oyunun istediği sisteme bak.

• Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

Belki videolardan öyle gibi duruyordur ama dün 2 saat kadar oynadım hiç 2014 grafikleri değil. Tüm ayarlar supreme (en yüksek) olarak, RTX kapalı sadece. Grafikler baya iyi, en iyisi olmayabilir ama bu neslin grafikleri yani her halukarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.