Şimdi Ara

Indigo Oyun Hatası Buldum ve Sonuc lvl 8 Mew :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mythboy

ya ne saçma.hava atmak için mi açtın konuyu anlatsana ya

+1 dicem ama yasak
  • Ya Ö.M. ile olacak iş değil.En iyisi ortaya anlatması.Madem foruma açtın anlat bari.
  • Belli ki artistik için açmış boşverin Oyunun zaten yakında suyu çıkar kapanır, demedi demeyin

İsteyenle trade yapabilirim, buraya yazın istediklerinizi ve vereceklerinizi (tabi levellar yakın ve pokemonların değerleri yakın olmalı)
  • Bence burda yapmayalım o işi Konular var İndigo ile ilgili.
  • Derdim kesinlikle hava atmak diil hava atsam elime ne geçecekki boşa zaman kaybı.Sadece oyunun bugu olduqunu belirtmek istedm o kadar.
  • Başlık öyle bi olmuş ki artistik gibi duruyodu da ondan herkes öyle demiştir. Bence bu bugu hep kullanmak doğru değil, zira admin kontrol edip seni banlayabilir istese..
  • saten yaptıım pokeleri baska ID ye atıyorum ;) Dediğim gibi 25.000 IC ye satıorum istediin pokemon istediin lvl saten yeni baslayıp tüm gym leri geçince 17.000 IC oluyor ;) her articunodan 250 civarı para gelior 8000 / 250 yane 32 tane articuno kesip alabilrsn.Cok zor bişi değiL. Oyun hızlıyken max 30 dk alır.2 gün uğraş bakim lvl 100 istediqin pokemonu yakalabilcenmi ;) yane 30 dk uğraştıına deyiyor sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hurbie__ -- 29 Temmuz 2008; 16:40:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hurbie__

saten yaptıım pokeleri baska ID ye atıyorum ;) Dediğim gibi 25.000 IC ye satıorum istediin pokemon istediin lvl saten yeni baslayıp tüm gym leri geçince 17.000 IC oluyor ;) her articunodan 250 civarı para gelior 8000 / 250 yane 32 tane articuno kesip alabilrsn.Cok zor bişi değiL. Oyun hızlıyken max 30 dk alır.2 gün uğraş bakim lvl 100 istediqin pokemonu yakalabilcenmi ;) yane 30 dk uğraştıına deyiyor sonucu.

tabiki değer de bence tüm pokemonları da bu yolla yakalamak doğru değil Başka ID ye atma işi nasıl oluyor , onu anlamadım..
  • yeni şifre açıyorsun kac tane pokemonu bu chara atacaksan o kadar pokemon yakalıyıp takas ediosun o kadar :D
  • @yek 123
    imzan kural dışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

@yek 123
    imzan kural dışı

buyur

• quote:

Orjinalden alıntı: yek123

quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

@yek 123
    imzan kural dışı

buyur

İMZANDAKİ RESMİN BOYUTU YÜKSEK KURAL DIŞI

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.