beyler ben böle kişiliksiz bir şahıs görmedim nasıl yaptı bilmiyorum ben ona küfür etmişim ulan ne zaman ettim yalancı kop gitdonanim haberden ben şimdiye kadar 1 kişiye bile küfür etmedim donanim haberde tekrar söüyorum o yazdığın cümleyi ben yazdıysam en adi şerefsizim
Orjinalden alıntı: 111MirOgLU(soul master yazdı kusura bakma kardeş ama sende söledin saten)
quote:
Orjinalden alıntı: Soul_Master
Indigo sana birşey söylicem ama sakın üstüne alınma
sen salakmısın yoksa salaklık takliti yapan birimisin kardeşim yorum yoksa ozaman ne yazıyosun şero
Görüyormusunuz beyler indigoyu bu kadar yalancı 2 yüzlü bir kişiliği var aklı sıra beni karalayıcak senin gibi şahısların donanimhaberde yok sen kalkgitkumdaoyna ok yalan sölemeyi bile beceremiyo
bak kardeşim ben ikinizden bahsediyorum bak bakalım o mesajın altına işareti koyan kim? bu arada bu topic lütfen kilitlensin...bu kadar da saçmalanmaz be kardeşim...size cevap verende kabahat artık verecek cevabım kalmadı size...
cevap veremeyin kaçmaaaa olum orda ne yazıyo orjinal alıntı miroğlu sen ne halka orjinal alıntıya benim yazmadığım yazıya benim adımı koyuyon
beyler ya haksızmıyım bu konuyu açmakda? adam hakkımda küfür etti die yalan söledi bence küçümsenecek bir olay değil yinede boş bir konu sayılır sorry
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme