Şimdi Ara

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.333
Cevap
20
Favori
38.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransızcayı öğrenmek aklımın bi ucunda zaten hep vardı, Indila sadece bu süreci hızlandıran bi etken oldu.

Bende souffrance kelimesinden yola çıkarak fransa'nın gerçek kelime manasını bulmaya çalışıyodum. Istıraplar, eziyetler ülkesi falan olduğunu düşünüyordum. Bunu öğrendiğim iyi oldu gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası bende öğrenmek istiyorum français . anca yazın mümkün kursa gitmem. netten araştırdım antalyada doğruddüzgün bir kurs bulamadım.amerikan kültür derneği var bie.kursla ne kadar sürüyor öğrenmek? kolay mı zor mu ? ne dersiniz?

• abdrhm kullanıcısına yanıt
    Ben sırf kendi çalışmamla 8-9 ayda öğrendim. Kursa gitmedim ama çalışma setlerinin faydası çok oldu. İnternetten eğitici videolar izlemeni şiddetle tavsviye ederim.

Almanca veya Arapça biliyorsan Fransızca çok kolay gelir. Ben Fransızca'da en çok nesnelerdeki cinsiyet durumunda zorlanmıştım. Yani ileride Fransa'da yaşamak gibi düşüncen yoksa Fransızca öğrenme. Mesela benim Fransızca'yı öğrenmemdeki en büyük etkenlerden biri ileride kullanacak olmamdı. Kısaca zevk için öğreniyorsan, öğrenme. İngilizce'ni geliştir ya da Almanca öğren, daha faydalı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde hep aklımda vardı zaten. Bu arada sana yardımcı olacak kişiler var mı? Benim annemin annesi Fransız'mış, babam emekli Fransızca öğretmeni zaten. Benim için Fransızca öğrenmek şart gibi bir şeydi. Peki Fransızca'yı nerede kullanmayı planlıyorsun?

• INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

• şimdi açıkca benim anlama takıntım var lyrictranslatedeki üyeler sağolsun çeviyor ama dinlerken anlamak gibi olmuyor oldum olası ingilizceye karşo pek sempatim ingilizce öğrenirken başım ağrıyor sıkılıyorum şarkı anlıycak kadar bile bilmiyorum o yüzden. yani zevk için öğrenicem evet internettedeki videolardan öğrenebilirsin diyorsanız bir deneyeyim bakalım baya taktım kafaya öğrenecem inşAllah..

• süper şanslıymışsın

• Aslında küçüklüğünden beri hep aklımda vardı Fransada bir yaşam, halada var bu. Küçükken televizyonda fransız kanallarını bulur saatlerce onları izlerdim anlamasam bile. Türkiye'de önem verilen ilk yabancı dil ingilizce, bizde ilkokuldan itibaren ingilizce öğrenmeye başladık, sonra lisede almanca. Ama dediğim gibi fransızca öğrenme isteği içimde hep vardı.

Şu anda üniversite sınavlarına hazırlanıyorum. Eğer bir-iki sene içinde iyi düzeyde fransızca öğrenebilirsem öğrenci değişim programlarıyla fransaya girmeyi düşünüyorum. Tabii üniversite sonrasındada fransada hayatımı devam ettirmek isterim

Açıkçası çevremde bu konuda bana yardım edebilecek kimse yok, bu konuda maalesef yalnızım :(

• abdrhm kullanıcısına yanıt
    İnşallah kısa zamanda öğrenirsin hocam.

Kim bilir belki DH Indila severleri olarak aktif olan 3-5 üye toplanırız, Indila konserine gideriz. Konserde Indila lehine Fransızca tezahüratlar yaparız ve konser bitiminde Indila ile selfıe keyfi... Sonra haberlere çıkmalar, ünlü olmakar falan..

• kasova kullanıcısına yanıt
    Desene sende benim gibi Fransa sempatizanısın.

Erasmus ile gitme imkânın var mı acaba?

• benide ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

benide ekle

Ooo Selena'cı sende hoş geldin aramıza.

• inşAllah hocam bu arada süper fikir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

benide ekle

Ooo Selena'cı sende hoş geldin aramıza.

hoşbulduk kanka indila candır!
  • Çabuk Selena görmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 26 Eylül 2015; 0:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdrhm

Kurban bayramınız mübarek olsun aşklarım. Tanrım sizi affetsin ve size daha iyi günler için yardım etsin. diyor hocam .

çok teşekkür ederim :)

• quote:

INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE

Müthiş olmuş hocam. Orjinalini alabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Çabuk Selena görmeden

• İlk tercihim erasmusla gitmek olur zaten. Ama dediğim gibi daha üniversiteye hazırlık aşamasındayım, üniversitelerin erasmus programları değişiklik gösterebiliyor. Tercih aşamasında bunları da göz önünde bulunduracağım mutlaka.
    Bu arada ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: .The_Chosen.

quote:

Müthiş olmuş hocam. Orjinalini alabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.