Bildirim
INDILA TÜRKİYE(Fan Club)(+180 Kişi Olduk) YENİ SINGLE (62. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
-
-
İs güç mesguldum baya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 14 Kasım 2015; 16:00:14 > -
-
Bugün ümraniye canpark avmde bulunduğum süre zarfında sürekli Indila çalıyordu Mini World albümünü hep dinlettiler.
Geçen de bir spor mağazasında (Decathlon ya da Nike) Indıla'nın bir parçası çalıyordu. Run Run'dı sanırım, şarkı bitene kadar mağazada oyalandım. Yeni albüm gelse de yeni şarkılar dinlesek artık...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mon fol amour şarkısı var bende ama başında hışırtı gibi bişey var. Hışırtısız net bi versiyonu var mı bu şarkının.
Hocam ne Spotify ne Deezer ne de YouTube'da bulabildim... Hatta şarkının orjinali mi böyle diyerek canlı performans videolarını izledim ama onlarda sıkıntı yok.
Gerçi şarkının başında ufak bir cızırtı geliyor, pek önemli değil ama yine de cızırtısız versiyonundan bulan olursa bende isterim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şarkının ortalarında sıkıntı yok gerçi ama baştaki biraz rahatsız etmişti. Ama yapacak bişey yokmuş. İndilayı ve şarkılarını her halleriyle seviyoruz
İlgilendiğiniz için teşekkürler.
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X