Şimdi Ara

İndirdiğim 150 MB'lık video Slide Show gibi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Codec problemi midir? Seste kesilme yok. Ace Mega Codec 6.03 yüklü.

Yardımcı olursanız çok bahtiyar olacağım.

• Dosyanın hangi codec'i kullandığına gspot programı ile bakabilirsin.Zaten bu program bu video^yu oynatmak için pc^de gerekli codeclerin yüklü olup olmadığını söyler.Sende eğer yoksa indirirsin.Benim tahminim indirdiğin video mpeg2 olabilir
  • divfix i bi dene..bi de imzayı degi$ hoca bo$ yere uzamasın cezan..
  • Uyardığın iyi oldu RccP.

Gspot zaten Ace Mega Codecs Pack'in içinde varmış zaten birşey bulamadı. Bu Codec Pack'in bünyesinde Media Player Classic vardı. Onu denedim bu sefer de ağır çekimoynatıyor. Ses videodan önde gidiyor doğal olarak. Ses yine normal yani.

Dediğiniz programları deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petrüccü -- 29 Temmuz 2005, 13:00:37 >
  • Wmv. DivX değil yani. MPEG 2 Player denedim. Onda da ses kasıyor görüntü yine slow motion. Uyuşmuyor zaten. Kuzen MP10 ve K-Lite Basic'le gayet güzel açmış dosyayı. Aynı konfigürasyonu ben de kullandım. Durum baştaki gibi. Player'dan player'a değişiyor durum ama doğru düzgün açan yok. PIII 600 256 Ram var. Makine kötü diye böyle olabilir mi?
  • Bazı wmv videolar çok fazla işlemci gücü gerektiriyor. Mesela Mikrosoftun sitesinden indirdiğim HD film fragmanlarını akıcı oynatamadım bu imzamdaki sistemde.. Akıcı ne kelime, neredeyse hiç oynatamadım:) Ses var görüntü bazen var:)
  • Heralde bundan oynatamıyorum. Codec problemi değil çünkü playerdan playera değişiyor ve sonuçta açıyor dosyayı. Ama kasıyor. Allahtan ilk ayım ADSL'de. 3 GB sınırı bidahaki aya

Cevap veren herkes saolsun.

@RccP: Uyandırdın birilerini Neyse sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bombay Vindaloo -- 30 Temmuz 2005, 1:34:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.