Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 >>INDIRIM !! Nike Kaz Tüyü Mont ve Yelek Tertemiz.. Satın Al 7 Mart 2016 11:50 1 1 >>INDIRIM !! Nike Kaz Tüyü Mont ve Yelek Tertemiz.. -Nike 541472-010 Kaz Tüyü Mont Geçen Yil Almistim.Herhangi bir kopuk veya yirtigi yoktur.Tertemizdir.Office ortaminda çalistigim için haftada 1 kez giyme sansim oldu. Beden : XXL Renk : Siyahtir. Dusundugum Fiyat : 200 TL Dir.. --------------------------- -Nike 541474-010 Kaz Tüyü Yelek Geçen Yil Almistim.Herhangi bir kopuk veya yirtigi yoktur.Tertemizdir.Office ortaminda çalistigim için haftada 1-2 kez giyme sansim oldu. Beden : XL Renk : Siyahtir. Dusundugum Fiyat : 100 TL Dir.. Yelek XL bedendir.Sebebi modeli itibari ile mont gibi bol giyilmedigi içindir.Ikisini birlikte almak isteyenler icin fiyatim 300 TL + kargo ucretsiz dir. Pazarlik Sünnettir.Teklifler Pm den. .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün <SATİLDİ>Apple Watch 10 46mm sıfır kapalı kutu [SATILDI] iphone 11 64gb - Apple storeda batarya değişimi yapıldı [SATILDI] Satıldı—-Samsung A55 256 gb 8gb ram - sıfır ne ise o... satıldı - Sıfır gibi temiz Samsung A51