Şimdi Ara

İndirim-->Nokia E72 Neredeyse hiç kullanılmadı sıfır gibi --> İzmir dışı satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yedek telefonum olarak çekmecede duran ve neredeyse hiç kullanılmayan sıfır ayarındaki Nokia E72 telefonumu satıyorum. Telefon gerek kozmetik gerekse donanım olarak çok temizdir ve hiç bir problemi bulunmamaktadır. Bataryası ilk alındığı performansta zaten neredeyse hiç kullanılmadı.Kutusu ve aparatları tamdır yalnızca ince uçlu şarj aleti şarj esnasında arızalandı bende usb den şarj ediyorum.

Yalnızca İzmir içi elden teslim olacak şekilde telefonu satacağım ve fiyatı 300 TL-->250-->200 TL dır. Takas düşünmüyorum.

İndirim-->Nokia E72 Neredeyse hiç kullanılmadı sıfır gibi --> İzmir dışı satıldı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi summerwalker -- 4 Nisan 2017; 12:57:30 >

• Fiyat harika iyi satışlar
  • Cihaz tarafimca alinmistir.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumanus -- 29 Mart 2017; 9:2:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.