İNDİRİM! SATILIK SIFIR TR GARANTİLİ İPHONE 13 128GB SİYAH RENK
-
-
Merhaba, tam olarak ne test ettiniz hocam cihazda? Teşekkürler..
-
-
Ürünüzünüze laf söylemek istemem hocam.
16.244,05 TL +12,99 TL kargo diyor akakçe
-
Of be reis daha yeni kardeşe iphone 11 aldım zorla aldırdı. bayadırda buraya girip telefon ilanlarına bakmıyordum. keşke dün şu ilanı görseydim. Neyse nasip kısmet diyelim. Hayırlı satışlar kardeşim
-
Kutuyu hiç açmasaydın keşke hocam,
bizim millette kapalı kutu takıntısı var biliyorsun :)
-
kapalı kutu takıntısı ile ne alakası var ki sıfır ambalajlı üründe örnek veriyorum ekran değişmiş mi diye tereddüt etmezsiniz ama kutusu açılıp kurulum yapıldıysa o cihaz artık sıfır olmaz ,ekranı değişmiş olsa filan nasıl anlıcaksınız ki.sıfır ürün kutusu açılmamış üründür kurulum yapıldıysa garantide başlamış olucağından sıfır değil 2 . el olur ister kullanın ister kullanmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mb.gultekin -- 1 Ocak 2022; 16:12:50 > -
14 düşünür müsünüz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Merhaba, tam olarak ne test ettiniz hocam cihazda? Teşekkürler.. |
kapalı kutu takıntısı ile ne alakası var ki sıfır ambalajlı üründe örnek veriyorum ekran değişmiş mi diye tereddüt etmezsiniz ama kutusu açılıp kurulum yapıldıysa o cihaz artık sıfır olmaz ,ekranı değişmiş olsa filan nasıl anlıcaksınız ki.sıfır ürün kutusu açılmamış üründür kurulum yapıldıysa garantide başlamış olucağından sıfır değil 2 . el olur ister kullanın ister kullanmayın |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X