Şimdi Ara

İNDİRİM! SATILIK SIFIR TR GARANTİLİ İPHONE 13 128GB SİYAH RENK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum Renk #Siyah Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İNDİRİM! SATILIK SIFIR TR GARANTİLİ İPHONE 13 128GB SİYAH RENK

Arkadaşlar ürün kapalı kutu yeni geldi, Apple TR garantili, faturalı ürün, kutusunu açtım testlerini yaptım kapattım, hiç kullanılmadı, sıfır ürün, İhtiyaç fazlası olması sebebiyle satılıktır.

Yanında orijinal kapalı kutu magsafe cihazını da hediye olarak göndereceğim. O da faturalı ve garantilidir.

Fiyat 14.550 TL kargo alıcıya aittir. Fiyat sondur arkadaşlar , lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kapalı kutu takıntısı ile ne alakası var ki sıfır ambalajlı üründe örnek veriyorum ekran değişmiş mi diye tereddüt etmezsiniz ama kutusu açılıp kurulum yapıldıysa o cihaz artık sıfır olmaz ,ekranı değişmiş olsa filan nasıl anlıcaksınız ki.sıfır ürün kutusu açılmamış üründür kurulum yapıldıysa garantide başlamış olucağından sıfır değil 2 . el olur ister kullanın ister kullanmayın

• Merhaba, tam olarak ne test ettiniz hocam cihazda? Teşekkürler..

• Ölü pixel , batarya , kozmetik defo var mı yok mu hocam.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürünüzünüze laf söylemek istemem hocam.

16.244,05 TL +12,99 TL kargo diyor akakçe

• Of be reis daha yeni kardeşe iphone 11 aldım zorla aldırdı. bayadırda buraya girip telefon ilanlarına bakmıyordum. keşke dün şu ilanı görseydim. Neyse nasip kısmet diyelim. Hayırlı satışlar kardeşim

• Kutuyu hiç açmasaydın keşke hocam,

bizim millette kapalı kutu takıntısı var biliyorsun :)

• dark1907 kullanıcısına yanıt

kapalı kutu takıntısı ile ne alakası var ki sıfır ambalajlı üründe örnek veriyorum ekran değişmiş mi diye tereddüt etmezsiniz ama kutusu açılıp kurulum yapıldıysa o cihaz artık sıfır olmaz ,ekranı değişmiş olsa filan nasıl anlıcaksınız ki.sıfır ürün kutusu açılmamış üründür kurulum yapıldıysa garantide başlamış olucağından sıfır değil 2 . el olur ister kullanın ister kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mb.gultekin -- 1 Ocak 2022; 16:12:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 14 düşünür müsünüz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.