Şimdi Ara

>>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık LG Model #G2
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Selamun Aleyküm aktif olarak kullandığım lg g2 32gb beyaz telefonumu satmak istiyorum üst modele geçmek için satıyorum alındığı ilk günden itibaren kırılmaz cam ve silikon kılıf ile kullandım nokta hatası yoktur bulana bedavaya vericem Android 4.4.2 i yüklü ve çok stabil çalışıyor bilen bilir kutu fatura garanti belgesi ve full aksesuarları ile gönderilecektir eksiksizdir alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun lütfen istanbul garantili telefonlarla karıştırmayın ve bi öneriniz veya teklifiniz varsa pm den yapınız saygılar

GARANTİ:19 AY LG TÜRKİYE GARANTİSİ DEVAM EDİYOR

FATURA:VAR

KUTU VE AKSESUAR: KUTU İÇERİĞİ SİM KART İĞNESİNDEN KULAKLIK PEDLERİNE KADAR FULL EKSİKSİZ

TAKAS:AYNI DURUMDAKİ CİHAZLARLA DÜŞÜNÜRÜM

FİYAT:850

TAKAS FİYATI:950

TEKLİFLER PM DEN HERKESE HAYIRLI SATIŞLAR... temiz iphone 4s veya 5 ile takas olur

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay9800 -- 31 Ağustos 2015; 23:30:18 >

• Ve bir başka hayalperest satıcı..

Şuan Teknosa'da sıfır 2 yıl LG Türkiye garantili olarak 999 TL ye satılmakta. Hediye çeki kullanılırsa 950 TL ye kadar almak mümkün.

Bilginize..
  • barocker kullanıcısına yanıt
    linkini atarmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barocker kullanıcısına yanıt
    16 gb ı 999tl
    Bi baksana benimki kac gb bilip bilmeden yorum yapma pahalı koyduysam kousumdur almak zorunda degilsin veya beni bilgilendirmek zorundada degilsin

• Esas bilmeyen sizsiniz. Şuan link atamam çünkü geceleri turuncu indirime giriyor 32 GB olanı. Sıcak fırsatlar bölümünde başlığı bile var. Millet yaklaşık 10-15 gündür 32 GB sıfır G2 yi 999 TL ye alıyor Teknosa'dan :)
  • link bekliyorum
    Ha cok istiyosan teknosadan alirsin benim konuma gelipte sura su kadar burda bu kadar yazmaya gerek yok
    Sinir bozucu insanlarsiniz bida yorum yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay9800

Selamun Aleyküm aktif olarak kullandığım lg g2 32gb beyaz telefonumu satmak istiyorum üst modele geçmek için satıyorum alındığı ilk günden itibaren kırılmaz cam ve silikon kılıf ile kullandım nokta hatası yoktur bulana bedavaya vericem Android 4.4.2 i yüklü ve çok stabil çalışıyor bilen bilir kutu fatura garanti belgesi ve full aksesuarları ile gönderilecektir eksiksizdir alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun lütfen istanbul garantili telefonlarla karıştırmayın ve bi öneriniz veya teklifiniz varsa pm den yapınız saygılar

GARANTİ:19 AY LG TÜRKİYE GARANTİSİ DEVAM EDİYOR

FATURA:VAR

KUTU VE AKSESUAR: KUTU İÇERİĞİ SİM KART İĞNESİNDEN KULAKLIK PEDLERİNE KADAR FULL EKSİKSİZ

TAKAS:AYNI DURUMDAKİ CİHAZLARLA DÜŞÜNÜRÜM

FİYAT:900TL

TAKAS FİYATI:1000TL

TEKLİFLER PM DEN HERKESE HAYIRLI SATIŞLAR...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ >>İNDİRİM/TAKAS<< HATASIZ LG G2 32GB BEYAZ 19 AY GARANTİLİ

Z ultra 1 aylık cihaz. Sony eurasia garantili.
    Manyetik şarj cihazı temperli cam,ve 3 adet farklı kılıfla birlikte. Full kutu.

G2 ile muadil bi cihaz. Takas düşünürseniz yazın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 999 liraya Teknosa'da 32GB olanı satılıyor, kısacası bu fiyat fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Beyin -- 8 Ağustos 2015; 22:59:47 >
  • Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.