Fransız TD serisinin 8-9-10 Tier tanklarında indirim var yani: 8 Tier - AC mile 1948 ?? 9 Tier - Amx50Foch - 2.500.000 Kredi Normalde 3.500.000 10 Tier - AmxFoch155 4.200.000 Kredi Normalde 6.100.000 Kaçırmayın derim.... Herkese iyi oyunlar... (Not isimler yanlış olabilir hatırladığım kadarı ile yazdım)
daha oralara gelemedik
Ne tarafa yönelsek başka ağaca indirim geliyor. Bu nasıl şans yahu....
Bu indirim 15 günlük yani 4 günü geçti 11 gün daha var şu andan itibaren...
quote:
Orijinalden alıntı: bortecinenumu
Ne tarafa yönelsek başka ağaca indirim geliyor. Bu nasıl şans yahu....
aynen.
8 tier Amx ac 48 vardı (50k + deneyimi vardı ).Önce 9 tier Foch aldım ve dün itibariyle de 290 k deneyimle aldım Foch 155 i 4.270.000 Kredi karşılığında bakalım bu hafta hangi tank serisi indirime girecek...
bu indirim çok kötü oldu, kesinlikle OP bunlar. güçlü ön zırh + 3lü auto magazine + hız ve çeviklik. rakip olarak en nefret ettiğim tankları şimdi daha fazla göreceğiz...
quote:
Orijinalden alıntı: akinji
bu indirim çok kötü oldu, kesinlikle OP bunlar. güçlü ön zırh + 3lü auto magazine + hız ve çeviklik. rakip olarak en nefret ettiğim tankları şimdi daha fazla göreceğiz...
Hep ruslar mı op olacak az da fransızlar keyif sürsün
valla ben testlerde denemiştim Foch155 i çok beğenmiştim.... Ön armoru iyi değil ama eğimi sayesinde çok sektiriyor sadece Tepedeki kulelerden yiyor 1 dk da 3 mermi atıyor (45 sn reload ve 3 mermi dolduruyor 5 er saniyede atıyor)....Mermileri ortalama 800-1000 arası vuruyor... Hızı süper medlerle ralli yapıyoruz arada dönüşü çok iyi... Ha bu arada beni hemen hemen her haritada güldüren bir TD o yüzden sık sık onla giriyorum :) Neden mi ? Çünkü mesela E100 çalılarda saklanmışım yada bir bina köşesindeyim farketmiyor E100 geliyor geliyor kafayı çıkarıyor birde ne görsün Foch 155 :) hemen geri geri kaçıyor hemde nasıl bazen sıkabilecek oluyor sıkıyorum kaçamıyor bazende sıkamıyorum ama Minimap den bakınca E100 300 metre o tarafa kaçmış görünüyor yani kısaca bana "benden uzak olda ne yaparsan yap" demeye getiriyor bu olay çok oluyor.... Okuduğunuz için tşklr bol şans...
aynen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme