Şimdi Ara

İndirimler hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xerath indirimde yaklaşık 2-3 aydır midde takılıyorum ama karşıma hepsi geldi bi xerath gelmedi sizce alınırmı?
    Bi ahri bi syndra olabilirmi?

• bir ahri olamaz ama bir syndra olabilir (ne alaka)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam her saniye Luxun ultisinin küçüğü atıyor daha ne olsun.Takıma skinli Xerath geldiğinde %100 kazanıyoruz çok op oluyorlar
  • Kırmızıdan "q" ile baron çalan tek hero sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Adam her saniye Luxun ultisinin küçüğü atıyor daha ne olsun.Takıma skinli Xerath geldiğinde %100 kazanıyoruz çok op oluyorlar

Az Çok izlediğim videolarda gördüm güzel champda dediğim gibi pek oynanamayınca tedirgin oldum
  • Ultisi jarvan ile harika oluyor tf de en arkada durabiliyorsun sana focus lanana kadar sen ona stun atıyorsun sizin adamlarda alıyor tek kötü yanı kaçma skili yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

quote:

Adam her saniye Luxun ultisinin küçüğü atıyor daha ne olsun.Takıma skinli Xerath geldiğinde %100 kazanıyoruz çok op oluyorlar

Az Çok izlediğim videolarda gördüm güzel champda dediğim gibi pek oynanamayınca tedirgin oldum

TR serverini boşver sen al çok aşırı op hero zaten fazla oynanmadığı için nerf falanda gelmiyor geçen karşı takıma geldi 2 vuruşta double aldı adam tek başına oyunu taşıdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

TR serverini boşver sen al çok aşırı op hero zaten fazla oynanmadığı için nerf falanda gelmiyor geçen karşı takıma geldi 2 vuruşta double aldı adam tek başına oyunu taşıdı.

oynanmadığı için rework geliyo gardaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Beni kastettin sanırım

Çok efektif bi hero fakat neden oynanmıyor anlamıyorum. En sevdiğim ve zevk aldığım apclerden biridir. Arkadaşımızın da dediği gibi 2 snde bir junior lux ulti çakıyorsun. Xerath'ın oynanmasındaki en büyük problem tf'lerde ve vs'lerde iyi pozisyon almak. Çok iyi pozisyon alırım elim de hızlıdır diyorsan hiç pişman olmazsın gönül rahatlığıyla alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

quote:

oynanmadığı için rework geliyo gardaş

Güncel rehber falan varmı bildiğin?

• Bence çok sağlam ap carry niye oynanmıyor bilmiyorum çoğu ap herosunu tek komboda alıyor görünmeden ad carryi de alabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.