Şimdi Ara

İndirimli 3.000tl limitli bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa
    1 x Aerocool Strike X One Advance 750W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu, 8 Adet Fan Yuvalı, Mid Tower Oyuncu ve Performans Kasası 270,01 TL+KDV
    İşlemci
    1 x INTEL Core i7-3770K LGA 1155 8MB 3.5GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 770,53 TL+KDV
    İşlemci Soğutucu
    1 x Akasa Venom AMD/Intel LGA 775/1156/1155/1366/2011 İşlemci Soğutucusu 93,05 TL+KDV
    Anakart
    1 x Asrock Z77 Extreme4 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) 312,65 TL+KDV
    Bellek
    1 x Team Xtreem Vulcan 16GB (4x4GB) DDR3 1600Mhz Low Voltage CL9 Dual Kit PC Belleği 221,45 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x MSI ATI HD7870 Twin Frozr OC 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (R7870 TWIN FROZR 2GD5/OC) 839,60 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST2000DM001) 286,71 TL+KDV
    Optik Sürücü
    1 x LG GH22NS90 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 47,29 TL+KDV

teknobiyotik özel indirim kampanyasını beklıyordum, böyle bir sistem düsündüm. ram konusunda bir tek takılı kaldım, 4x4 1600 mu 2x8 1333mhz lık mı alsam dıye.

toplamda 2.800 cıvarı yapıyor, daha fazla ustune cıkamıyorum, monıtore 600 lıra ayırdım, toplamda 3.5 e mal etmıs olcam. cumaya kadar sıstemı toplamam lazım, fıkır ve goruslere acıgım

• asroch extreme4 hakkında çok fazla olumsuz yorum var, asus veya msı kalitesi tartışılmaz
    8 gb 1600 Mhz cl8 veya cl7 ram iyi olur , cl9 olucaksa Mhz yüksek alın derim, 16 gb abes duruyor çok gereksiz.
    İşlemci soğutucusu olarak Sunbeam 'ın core contact freezer modelini öneririm, çok daha etkilidir.
    Bunların dışında sistem güzel görünüyor.
  • tavsıyen ıcın tesekkur ederım, sogutucuyu dedıgın sekılde degıstırırım.
    anakart yorumlarını gozden gecırıyım tekrar
  •  İndirimli 3.000tl limitli bilgisayar
  • eksen bilgisayarda hepsinin fiyatı teknobiyotiğin kampayalı fiyatından daha ucuz. ramlerin bedavaya gelir yada bir ssd alırsın 60 gb lık o paraya yazıktır derim. mormani, eksen bilgisayar ve inventus fiyat olarak en ucuzunu bulabildiğim ve güvendiğim siteler tavsiye ederim. birde inventusta kampayası varsa hala işlemci soğutucu olarak h 100 yada h 80 corsair tavsiye ederim hem daha soğuk hem daha sessiz kafan ağrımaz, ses benim için sorun değil diyorsan senin seçimin.
  • HDD yi 1TB indir.
    Rami 8GB indir.
    Bütçeni biraz daha zorla SSD al
  • 4000tlye topla %25 bul 3000e al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forex novada baktım, nakitte guzel fiyat varda, iş taksite gırınce 200-300 lıra daha artıyo benı sıkıntıya sokar. 2tb hardısk anca keser benı, harıcı toplamda 4tb var zaten.

ssd 2.el sahıbınden fılan alcam, kullanıp fazla fark gozlemlıyememıs kullanıcılar var, onlardan %60 fıyatına almıs olurum dıye dusundum.
    su an teknodakı kdv ındırımlerı bıde ozel sponsorlu urunmudur nedır onlarda %35 ındırımler var, o sekılde bu fıyata gelıyor, benım kartada 8 e boluyor, o yuzden ınce rutusları yapıp yarın sabah sıparısı tamamlıcam bakalım. yarın aksam sonucu yazarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Forex

Oyun oynicaksaniz bu sistem guzel bi sistem. Oyun icin i7 gereksiz. Ama oyun disindada kullanicaksaniz i7 li alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ymericli

quote:

Orijinalden alıntı: By_Forex

Oyun oynicaksaniz bu sistem guzel bi sistem. Oyun icin i7 gereksiz. Ama oyun disindada kullanicaksaniz i7 li alabilirsiniz.

Teşekkür ederim...

• Akasa Apache S-Flow Kanatlı 12cm Kasa Fanı (Kiremit-Yeşil)

Kasa
    1 x Aerocool Strike X One Advance 750W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu, 8 Adet Fan Yuvalı, Mid Tower Oyuncu ve Performans Kasası

Anakart
    1 x Asrock Z77 Extreme4 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge)

İşlemci Soğutucu
    1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu (LGA1156 / 1155)

Fan Kontrolcü
    1 x Akasa FC.SIX Altılı Fan Kontrol Paneli

Optik Sürücü
    1 x LG GH22NS90 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz)

Bellek
    1 x Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB)

İşlemci
    1 x INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge)

Ek Kasa Fanı
    2 x Akasa Viper 14cm PWM Yüksek Performanslı 110CFM Kasa Fanı

HDD
    1 x Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST2000DM001)

Ekran Kartı
    1 x MSI ATI HD7870 Twin Frozr OC 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (R7870 TWIN FROZR 2GD5/OC)

Akasa Beşli PWM Otomatil Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo
    Akasa Beyaz İnci 4 Beyaz LED'li 12cm Fan AK-FN055 1
    Akasa 12cm Aluminyum Fan Filtresi AK-GRM120-AL01-BK 3
    Akasa 14cm Aluminyum Fan Filtresi AK-GRM140-AL01-BK 2

bilgisayarın ödemesini yaptım, son hali bu sekılde dostlar, 2.700tl ye, maloldu. hava sogutmayı denıcem oncelıkle. ilerde sıvı sogutmaya gecerım belkı. SSD yı de 2. el temın etcem dısardan, ılk taksıtı ödıyım az kredı kartı bosalsın :)

sırada monitörüm var, ips monıtor cok ıstıyorum. lg nın cıkartmıs oldugu onu alabılırım, bırde ips monıtorun 3D lısını gormustum bı yerde 800tl yı gecmesse onu da alablırıım.

• Hocam asrock anakartlarda isinma problemi oluyomus. Msi alsaydiniz daha iyi olurdu. Ve 2 tb hdd yerine 1tb hdd + ssd alsaydiniz daha iyi olurdu.

• bilgisayarı yaklasık 1 senedır kullanıyorum, yazılı sıstemı topladım. anakartta ısınmayla ılgılı en ufak problem yasamadım.. tek sorun sectıgım ıslemcı sogutucu oldu, o da bıraz paslansın satıp bıraz daha ınsaflı ebatlarda olanı seccem, dırek 2 ram slotu kapadı, ramlerı dual kullanamıyorum ama pekte sıstemde yavaslık yada sıkıntı gormuyorum :) oyunlar her daım max sevıyede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.