yeni vodafone hat aldım eskidende uzun yıllar vodafone kullanmıştım seçilen 10 kişi ile 5 dk sı 1 kontöre konuşabiliyordum şimdi numara tanımlamak için my vodafona giriyorum tarifeniz desteklenmiyor diyor hangi tarifeye geçmeliyim ve 100 kontör yükledim tarife değiştirince tekrar yükletmez umarım yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: speed16 yeni vodafone hat aldım eskidende uzun yıllar vodafone kullanmıştım seçilen 10 kişi ile 5 dk sı 1 kontöre konuşabiliyordum şimdi numara tanımlamak için my vodafona giriyorum tarifeniz desteklenmiyor diyor hangi tarifeye geçmeliyim ve 100 kontör yükledim tarife değiştirince tekrar yükletmez umarım yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar ...
Yeni cep öğrenci tarifesinde indirimli konuşabilmek için en az 150 kontor yüklemeniz gerekiyor. Eski cep öğrenci tarifesindekiler aynen kullanmaya devam ediyor. Not. Elimde bir adet satılık eski cep öğrenci tarifeli sıfır kontorlu hat var.
şuandaki tarifeniz ne ?
şuanki tarifem Yeni CepOgrenci olarak geçiyor eskidende cepöğrenci kullanıyordum yoktu böyle şeyler 150 kontörmü yüklemem gerekiyormuş?? e daha yeni 100 kontör yükledim nasıl vodafone lılarla daha uygun konuşabilirim şuan heryöne dksı 1 kontör ama ben vodafone lılarla daha ucuza konuşmak istiyorum ....
quote:
Orijinalden alıntı: speed16 şuanki tarifem Yeni CepOgrenci olarak geçiyor eskidende cepöğrenci kullanıyordum yoktu böyle şeyler 150 kontörmü yüklemem gerekiyormuş?? e daha yeni 100 kontör yükledim nasıl vodafone lılarla daha uygun konuşabilirim şuan heryöne dksı 1 kontör ama ben vodafone lılarla daha ucuza konuşmak istiyorum ....
150 yüklemelisin
quote:
Orijinalden alıntı: speed16
yeni vodafone hat aldım eskidende uzun yıllar vodafone kullanmıştım seçilen 10 kişi ile 5 dk sı 1 kontöre konuşabiliyordum şimdi numara tanımlamak için my vodafona giriyorum tarifeniz desteklenmiyor diyor hangi tarifeye geçmeliyim ve 100 kontör yükledim tarife değiştirince tekrar yükletmez umarım yardımlarınızı bekliyorum iyi akşamlar ...
hattı ne zaman aldın?
Tarifen yenicepögrenci olarak gözüküyorsa, eski adı cepöğrenci olan tarifesine abone alımını durdurdu. yani 100 kontör yükleyip 10 kişi ile 5dksı 1 kontöre konuşma olayı bitti. sadece eski cep ögrenci tarifesinde olanlar bundan yararlanabiliyor.
şimdi 100 kontör yüklersen tek avantajı vodafone dahil her yönü dksı 1 kontöre arıyorsun. 150 yüklersen tüm vodafone 5dksı 1 kontör oluyor. diğer yönler ise dksı 1 kontör.
eski cep öğrenciden bahsediyorsun.
yeni vodafone hat aldığından yeni cep öğrenci tarifesinden hattın açılmış.
dolayısıyla 10 kişi muhabbeti artık yok.
quote:
Orijinalden alıntı: speed16
şuanki tarifem Yeni CepOgrenci olarak geçiyor eskidende cepöğrenci kullanıyordum yoktu böyle şeyler 150 kontörmü yüklemem gerekiyormuş?? e daha yeni 100 kontör yükledim nasıl vodafone lılarla daha uygun konuşabilirim şuan heryöne dksı 1 kontör ama ben vodafone lılarla daha ucuza konuşmak istiyorum ....
herkese teşekkürler beğenmedim yeni cep öğrenciyi açıkçası sürekli kontör almak zorunda bırakıyor keşke 150 yükleseymişim şuanki kontörler bir işe yaramıyor ... 1dk/1kontör :S :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme