Şimdi Ara

İndirimNerede iPhone App Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

indirim nerede diye bir uygulma indirdim.altta fırsatlar diye bir secim var sectigimde izmirdeki firsatlar gorunmuyor lutfen yardımmm.....

tesekkurler.

• sana da merhaba ve bayramın mubarek olsun..dedigin uygulamayı indirdim alt taraftan sehir sec butonun ile sehirlere ulasabilirsin..uygulamayı istanbul izmir ankara ile kısıtlı tutmuslar..bu da senin isine yarayacağını gösteriyor umarım yakında Adanayı da eklerler de benim de isime yarar :) umarım yardımcı olabilmisimdir..bu arada indirdigine gore internet baglantın var ama sen kontrol et sanırım internet kullanan bir uygulama..
  • arkadasim seninde bayramın kutlu olsun.tamam buldum zaten.yınede tesekkur.

uc buyuk sehir var bence super olmus.zaten butun fırsat sıtelerını gezıp duruyorum hepsi bir arada olmasıda cabası.bılmıyorum sen kullanıyor musunda bu sıtelerı.
  • İnternette siteler var bu isi yapan ama iste adana icin yoktu ısrarla bekliyorum bizi de biri dusunecek mi diye :))) ben hala hergun tek tek bakmak zorunda kalıyorum sitelere..
  • arkadasim umarim adanada eklenir yakin zamanda. bu 3 sehir tabi en buyuk sehirler. oyuzden bunlar eklenmıs. simdiden iki firsattan yararlandim bile ben :)
  • Bu uygulamayı yapan sirketlere nasıl ulasabiliyoruz bilen var mı? Ya da bu iphone uygulamalarına reklam veren sirketler..Bu konuda bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim..

Bu arada ben beceremedigimden dolayı eger becerebilen varsa bu uygulamayı yapan firma ve ya da kisinin iletisim bilgilerini bana ulastırabilirse sevinirim..

simdiden tesekkurler..
  • benım dayım reklamcı ama bu tabı baska bırsey.mobıl cıhazlarda reklam acaba Turkıyedenmı verılıyor yoksa yurtdısımı bılmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım madem sen bana yardımcı oldun bende sana olayım. reklam Turkıyedekı bazı ajanslar tarafından verılıyormus.dayım bızde bu ıse gırecektık ama buyuk ajanslar bunun basını tuttular dedı.ajanslarada heralde tanıdık vasıtasıyla ulasırlar dedı.varmı tanıdıgın falan?
  • yok valla olsa keske..neyse siz girerseniz bu ise haber verirsin artık bana :P :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.