benim köyü satayım sana 139 LVL duvarların yarısı 9 yarısı 10 gerisi full yüklü.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgeolun
benim köyü satayım sana 139 LVL duvarların yarısı 9 yarısı 10 gerisi full yüklü.
Hahaha :D yok hocam sağol ama fiyatını merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: Becquerel
quote:
erol taş gibi kahkaha atmayaydın eyiydi
quote:
quote:
quote:
erol taş gibi kahkaha atmayaydın eyiydi
senin yazdığında aklıma trakya insanı geldi cidden kahkaha attım :D -saat güzelmiş +satayım sana :D
Bu oyun sabır oyunu sakın yeşil taşları harcama inşaatcı al.Köybinanı herşeyi son seviyesine kadar getirip yükselt örneğin hiç bir kışlayı yükseltemiyorsun (koybina yukseltmen gerekiyo) hiç bir altın madenini yükseltemiyorsun hiç bir iksir toplayıcısını yukseltemiyorsun o zaman bas koybinayı duvarlarıda aynı şekilde örneğin koybina 6 daysan tüm duvarlar 6 olmadan koybina 7 basma uzun sürer ama dediğim gibi sabır oyunu he bu arada istersen gelişmen için altıncı seviye büyücüm var istersen atarım
quote:
Orijinalden alıntı: akpaha
Bende kararsızım indirmelimiyim
Bence indirmelisin
quote:
Orijinalden alıntı: YNewflag
Bu oyun sabır oyunu sakın yeşil taşları harcama inşaatcı al.Köybinanı herşeyi son seviyesine kadar getirip yükselt örneğin hiç bir kışlayı yükseltemiyorsun (koybina yukseltmen gerekiyo) hiç bir altın madenini yükseltemiyorsun hiç bir iksir toplayıcısını yukseltemiyorsun o zaman bas koybinayı duvarlarıda aynı şekilde örneğin koybina 6 daysan tüm duvarlar 6 olmadan koybina 7 basma uzun sürer ama dediğim gibi sabır oyunu he bu arada istersen gelişmen için altıncı seviye büyücüm var istersen atarım
taktikler için sağolun hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YNewflag
taktikler için sağolun hocam
Kendi yazımı okudumda yarım yamalak anladım siz anladıysanız ne mutlu bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme