Ankastre indüksiyon ocak almak istiyorum, piyasadaki tüm modelleri internet sitelerinden inceledim sayılır. Gözleri birleştirilebilen modeller hoşuma gitti. Yerimiz 60 cm olduğu için şu modeller arasında seçim yapmam gerekiyor:
Siemens EH675MV17E
akakce.com
Siemens EH675MV17E Ankastre Ocak Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bosch PIV675N17Ehttp://www.akakce.com/o...17e-fiyati,1192679.html 2800 TL ~ bu iki ürün için ne fiyat verebilirsiniz. her ne kadar model ismi farklı olsada aynı olan bu ürünler için ayrıca bunlardan hangisi diğerine üstündür.
silverline veya siemens arasında karar verebilirsin, daha makul endüstriyel tekli düşünürsen
Belirlediğiniz model fiyatları arasında bir uçurum olmaması göz önüne alınacak olur ise işi şansa bırakmayıp Siemens veya Boschu almanızı tavsiye ederim. Ankastrede Siemens kendini kanıtlamış bir marka. ve bu seçtikleriniz yurt dışı üretim bunlarda sorun yaşayan sayısı bir elin parmaklarını geçmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme