Şimdi Ara

Inew v3 mtk 6582 dort cekirdek 5' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
4
Favori
21.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Q6yFQsYzROE

Bu videoda inceleme yapanın yorumu var ilk mesajda orada düz olmadığını, kenarların 6,5mm ve ortasının 7,9mm olduğunu belirtmiş. "7.9 mm at middle and almost 6.5 mm we can say at edges. Back is curved not flat."
  • aytacikinci A kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=fBnNQ7eOuZs
    en yeni inceleme videosu arkadaslar filipcover kapak antutu test gamıng test izleyin bakalım
  • Sonunda ki karakter cikmamis, duzelttim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş edipte vazgeçmek isteyen varsa ben alabilirim. Bende almak istiyorum getirecek yada getirmeme yardımcı olacak var mı acaba
  • Bu cihaz çok iyi görünüyor. Sipariş etmemek için kendimi zor tutuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazın aynısından goophone da üretmiş goophone v92 modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAHTİ65

Arkadaşlar cihazın aynısından goophone da üretmiş goophone v92 modeli

pro su iyiymiş

http://www.goophone.cc/phones/goophone-v92-pro.html
  • adimavi kullanıcısına yanıt
    Arayüz geçişleri sanki takılıyor gibimi ? Jiayudaki hızı göremezsem cihazdan soğurum valla..
  • @BAHTİ65
    Ürünü iptal edemedim bir gelsin duruma göre tekrar görüşürüz.
    Üstte belirttiğim gibi 6.5mm olması sebebi ile sipariş etmiştim şimdi kandırılmış hissediyorum

@nefsim
    Arayüz konusunda hiç endişem yok 1 numaralı launcher'ım Lightning Launcher 7-8mb ram harcaması var bide Greenify olmazsa olmaz o yüzden sıkıntı yapma bence.
    Ekran CGG2 ve OGS kaliteli ise Kamerası tatmin ederse kandırıldığımı bile es geçebilirim

Valla bende gorilla 2 ogs ekran sony lens ve inceliğide görünce dedim tamamdır, videoya bakıyorumda öyle ne ince ne kalın görünüyo,
    Bu arada benim telefon hala kargolanmadı :)
  • Benim üründe kargo üzerine ürün modelini özelliklerini yazmışlar inşallah sorun çıkmaz dedim endişelenmeyin dediler.
    Model özellik yazılmış endişelenmeyin demişler enteresan, bunların gümrüklerde tanıdıklarımı var :)
  • @nefsim
    Valla sanırım tanıdıkları var çok güveniyorlar

Inew v3 mtk 6582 dort cekirdek 5'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adimavi -- 20 Aralık 2013; 11:14:17 >
    Ptt de görünüyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

@nefsim
    Valla sanırım tanıdıkları var çok güveniyorlar

Inew v3 mtk 6582 dort cekirdek 5'

Geçmez bence bu şekilde.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Smartphone yazılı kargo teslim alan arkadaşım olmuşdu belli olmaz :)
  • Dün akşam bende bir hızla verdim siparişi pandawillden. İndirim kodu ile 170 $ tuttu. Cihazın albenisi çok yüksek. Bu arada sipariş veren arkadaşların ürünleri inşallah sağ salim ellerine geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @xxSpecter
    Bence de geçmez, gift filan hikaye gibi geliyor
    Bakalım artık zaman ne gösterecek.

@nefsim
    16'sında telefonla birlikte aldığım ıvır zıvırı kargoya vermişler 18'inde giriş yapılmış ptt'de görünüyor. Telefonu 19'unda vermişler o henüz ptt'de görünmüyor.

Edit: Mesajı yazmadan kontrol etmiştim görünmüyordu mesajı yazdım giriş yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adimavi -- 20 Aralık 2013; 15:00:56 >
    Hadi hayırlısı :) Acaba iptal edip pandawildenmi alsam ? bana gelişi 197 dolar oldu :d

Edit : iptal edin dedim artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 20 Aralık 2013; 16:06:36 >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.