Şimdi Ara

iNew V3 / Quatro F1453 inceleme, root, imei değiştirme, recovery, firmware, custom rom vs.. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
17
Favori
58.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim.. sorunumu sanirim halletmek uzereyim.. sorun windows 8.1 kullanmamdan kaynaklaniyor.. windows xp kurulu bir bilgisayarda denedim suan sp flash tool ile rom yuklemeye basladim insallah duzelir :)
  • Çöpe atıcaksanız ben alabilirim
  • asi.orhan kullanıcısına yanıt
    evet siliniyor imeiler mobileuncle ile imei yedeklerinizi alın ve sonra geri yüklersiniz.
  • sifremen kullanıcısına yanıt
    olmazsa şu linkten vcom driverlarının son sürümünü indirip kurun öyle deneyin. umarım çözersiniz.

Link :http://ge.tt/api/1/files/2cZjDmm1/0/blob?download
  • Suan tam onu deniyordum sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilgilenen olursa elimde 2 adet inew v3 bataryası var. Almak isterseniz Pm den ulaşabilirsiniz.
  • Imei her turlu siliniyor kesinlikle yedekleyin.

Islemi ter yapin batarya cikik olsun sp flash tool ile downloada basin once bataryayi takin ardindan kabloyu takin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sorunumu baska bilgisayarda sp flash tool ile hallettim.. Kitkat rom yukledim ama orijinal ime bile gitti.. Ime yedegi yok ama imei lerin etiketleri yani numaralari yazan kagit duruyor hangi yontemle imei leri telefona ekliyebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sifremen

Arkadaslar sorunumu baska bilgisayarda sp flash tool ile hallettim.. Kitkat rom yukledim ama orijinal ime bile gitti.. Ime yedegi yok ama imei lerin etiketleri yani numaralari yazan kagit duruyor hangi yontemle imei leri telefona ekliyebilirim..

Arkadaşım aşağıdaki linklerde imeilerini kalıcı olarak yazabileceğin açıklamlar mevcut..

http://zopomobileforum.com/forum/anlatymlar/39-maui-meta-3g-mtk-kalycy-imei-repair-garanti-yo-ntem.html
    http://zopomobileforum.com/forum/anlatymlar/8-mtk65xx-kalycy-root-gerektirmeyen-imei-repair-imei-amp-sn-writer.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glifixx -- 17 Eylül 2014; 23:47:38 >

• IMEI bulunur (garantili)

• S.a. Bu v1.0.10 ile v1.0.13 arasında ne gibi farklar var. Birde şu partition işi nasıl yapılır. Her formatta resimleri tüm dosyaları yedekle, bıktım. şöyle 3-4 gb bir partition yapsak. chinaphonearena'da var ama deneyenler ve yapanlar anlatsa iyi olur düşüncesindeyim
  • Bir önceki sayfa da aynı problemi yaşayan arkadaş için önerdiğimiz çözümlerle birlikte kendi çözümünü bulabilirsin.
  • Aslında SD kart kullanmında bu gibi bir problem yaşamadım 16GB olan tel. hafızasını hemen hemen hiç kullanmıyorum diyebilirim. İlk yayınlanan firmware'lerde sıkıntı yoktu bölümleme mantıklıydı ancak Ocak 2014 ten sonra yayınlanan tüm firmware ve romlarda bölümleme tek parça yapıldı. Konu ile ilgili bir çok video ve resimli anlatım mevcut ilk sen deneyip adımlarını yazsan merak eden arkadaşlara yol göstermiş olursun
  • glifixx kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim sagol deniycem..

• THL w8 bataryası elime geçti
    akşama modifiye edip deneyeceğim bakalım ne olacak
  • Hayırlı olsun.Sakıncası yoksa nereden kaça aldığınızı sorabilirmiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mch26

Hayırlı olsun.Sakıncası yoksa nereden kaça aldığınızı sorabilirmiyiz.

http://www.aliexpress.com/item/2000mAh-Original-Battery-for-ThL-W8-w8s-Smartphone/1469421719.html

Buradan

• Batarya nasıl kaç saat fark etti kullanımda? Bende 2 adet iNew v3 Bataryası aldım thl'in fazladan 150-200 Mah kapasitesi çok da farketmez diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

Batarya nasıl kaç saat fark etti kullanımda? Bende 2 adet iNew v3 Bataryası aldım thl'in fazladan 150-200 Mah kapasitesi çok da farketmez diye düşündüm

-üzerindeki batarya daha uzun gidiyordu...
  • rasim hocam nasıl batarya performansı thl w8 ona göre şipariş verecem sizin tecrübelerineze bakarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi.orhan -- 27 Eylül 2014; 12:31:07 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.