Şimdi Ara

infamous 2 psn ' oyun 5 kişi tamam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaş infamous 2 oyunu psn'den almayı başarmış ama bana kullanıcı adını ve şifresini gönderdiği zaman ben giremiyorum başkasının email adresi ile giremezsin gibi bir yazı çıkıyor, varmı bir bilen izlenmesi gereken yolla alakalı bizmi bir yanlışlık yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 24 Haziran 2011; 15:24:50 >

• Alan arkadaş aktif yapsın hesabı.
  • aktif derken sing in mi olsun?
  • Yeni bir kullanıcı aç 1 hesaptan 1 üyelik girişi yapılır diye biliyorum.
  • teşekkürler dediğiniz gibi oldu
    quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Yeni bir kullanıcı aç 1 hesaptan 1 üyelik girişi yapılır diye biliyorum.
  • oyunu almak isteyen varsa msj atsın iki kişiye verebiliriz oyunu
  • Bu iş tam nasıl oluyor anlatır mısınız ? Aynı hesaptan bir kere alınmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfatih15

Bu iş tam nasıl oluyor anlatır mısınız ? Aynı hesaptan bir kere alınmıyor mu ?

Aynı hesaptan 5 kere alınabiliyor ve 130 tl olan oyun kişi başı 26 tl ye geliyor
  • Eğer hala eksik varsa bende ortaklığa talibim.
  • pm attım
  • arkadasım pm attım sana
  • cevaplandı pm 'ler
    1-techfash (ödeme yaptı)

2-gökhann 1907 (ödeme yaptı)

3-ykemalkaya(ödeme yaptı )

4-BERGX (ödeme yaptı)

5 -pesimistadana01 (ödeme yaptı)

akşam arkadaş sırayla arayacak sizi (bilmeyenler için söylüyorum) hesap adını ve şifreyi aldıktan sonra yeni bir hesap açıp ordan size verilen kullanıcı adını ve şifreyi giriyorsunuz ve store girip oyunu indirmeye başlıyoruz ,indirmeye başladıktan sonra kendi kullandığınız psn adresine dönebilirsiniz kendi adresinizdende oyun inmeye devam eder size verilen psn 'den çıkmazsanız indirmeye başladıktan sonra diger arkadaşlar giremez yani işin özü işin bittikten sonra hesaptan çıkıyorsunuz ve hiç bir şeyini değiştirmiyorsunuz !!!

not=silmek yok hesabı hesabı silerseniz oyunu oynayamazsınız =diye biliyorum ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhann 1907 -- 24 Haziran 2011; 15:23:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.