|
inFAMOUS : Festival of Blood(Vampir temalı en iyi DLC) (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
quote:
Orijinalden alıntı: Tazmania_TR
Hala satışta mı ve fiyatı ne kadar TR'de?
bende var kardeslikle almıstık oynamıyorum oyunun vars takas ederiz
Battlefield 1943 var aynı fiyata ama,ana hesabımda.Yani içinde 4-5 tane daha oyun var malesef -
Oyunun Türkçe dublaj kısmı çok sıkıntı. Ağız hareketleri uymuyor oyun içinde konuşmaları duyamıyorum. Mecbur alt yazı ile oynadım...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dudak senkronu sorunu PS3 de bir çok oyunda mevcut, Uncharted 3’te de vardı. Konuşmalar duyulmayacak kadar kısık mıydı bilemedim, ben Dublaj oynamıştım aklımda güzel/olumlu kalmış. Ama tabi ben oynalı çok çok uzun zaman oldu.
Ben Festival of Blood’ı severim, Cole MacGrath reyize güzel bir son veda olmuştu.
-
İlk defa ps3 aldım ve tüm özel oyunları oynamaya çalışıyorum. İnfamous 2 de ve gow ascension da bu sorun okadar çok değil. Ama dediğin gibi bu oyunda ses birden kısılıyor, ağız sekronu kesinlikle tutmuyor. Dublaj aceleye gelmiş sanki. Hatta keşke infamous 2 yide altyazılı oynasaydim diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyunlar Rahmetli PS Türkiye’nin ilk Dublaj işleriydi. Dönemine göre muazzam işler ve kazanımlar, tabi bu günden bakınca kusurlar göze batıyor. Bu kadar kusur kadı kızında da olur, diyelim.
-
Valla kesin öyledir, ilk defa dublajlı oyun görmek muazzam olmalı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X