Şimdi Ara

Infinity'de Turk calesi /OREN CASTLE :)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bu castede neden yokum hep onlineyim ama bi bokluk var bu iste neyse buarada ericaya neden girilmiyo(bu arada chari shaman yaptim elimdeki oka patlasindiye + basiyom patlamiyo istesem yapamam 135 oldu iyi mi bana lazim diyil ya patlamaz artik neyse erica acilinca gorusuruz :P bi daki siegayi kacirmam heralde

• Yav bana ver o bowu boşuna patlatma işimize yarasın :) Ahh erica açıl artık
  • Evet bend dantanyanı gordum gecen oyuna yenı basladım yavas yavas alısmayı denıyoruz. Ayrıcada dantanyana bana yardımlarından dolayı cook tsk ederım.(o solemese questlerı yapmak ıcın saatlerce ugrasıcaktım)...

erıca serverıda hala yok dıger serverlerden de lıona calısıyor sadece :(
  • yaw bnm canım sıkılıyo girmiyo ericaya
  • evt biran once gelsede kurtulsak bekle bekle canım sıkıldı
  • aynen ya offfff
  • ya acilmicak mibu server harbi ne oluyo cok sıkıldım ya ne oldu ki bi bilgisi olan var mi server gorunuyo ama girmiyo
  • bilgim war ama soleyemem soz verdim sadecene diyebilecegim bu aksam serveri beklemeyin
  • Ben bi süre giremiycem Erica ya sorun var.Dantanyan shadow girmiyo diyip beni clandan atma
  • bu ne demek ya?alt tarfi bi oyun bunu ne alakasi var danti (bilgim war ama soleyemem soz verdim sadecene diyebilecegim bu aksam serveri beklemeyin)

neyse ben yatar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx

Ben bi süre giremiycem Erica ya sorun var.Dantanyan shadow girmiyo diyip beni clandan atma

valla ben bilmem 3 gun online gormedigim adamı atarim clandan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenshin06

Evet bend dantanyanı gordum gecen oyuna yenı basladım yavas yavas alısmayı denıyoruz. Ayrıcada dantanyana bana yardımlarından dolayı cook tsk ederım.(o solemese questlerı yapmak ıcın saatlerce ugrasıcaktım)...

erıca serverıda hala yok dıger serverlerden de lıona calısıyor sadece :(

nedemek her zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyl3r

bu ne demek ya?alt tarfi bi oyun bunu ne alakasi var danti (bilgim war ama soleyemem soz verdim sadecene diyebilecegim bu aksam serveri beklemeyin)

neyse ben yatar

kimseye solemiyecem die soz verdim yav bu aksam beklemeyin diyom iste daha ne diyim
  • Nerden account alıyoruz?
    Sinir oldum bi türlü bulamadım...Bilen varsa yardım ederse sevinirim
  • auto acc

oyuna girerken otomatik oluşturuluyor :D
  • ben kaltı biliyodum oto acc kalkmadı mı?
  • hayir hala dewam ediyor
  • Evet autoacc muş.bende deliriyodum nerden alıcaz diyesaol eray.gns
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaNTaNYaN

hayir hala dewam ediyor

Hmm... tamam ozaman
  • erica gelmicek mi amaben bayasıkıldım yane baska server geccen sıkıldım 2 gundur baska guzel bi server bilen var mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.