ya ben bu castede neden yokum hep onlineyim ama bi bokluk var bu iste neyse buarada ericaya neden girilmiyo(bu arada chari shaman yaptim elimdeki oka patlasindiye + basiyom patlamiyo istesem yapamam 135 oldu iyi mi bana lazim diyil ya patlamaz artik neyse erica acilinca gorusuruz :P bi daki siegayi kacirmam heralde
Yav bana ver o bowu boşuna patlatma işimize yarasın :) Ahh erica açıl artık
Evet bend dantanyanı gordum gecen oyuna yenı basladım yavas yavas alısmayı denıyoruz. Ayrıcada dantanyana bana yardımlarından dolayı cook tsk ederım.(o solemese questlerı yapmak ıcın saatlerce ugrasıcaktım)...
erıca serverıda hala yok dıger serverlerden de lıona calısıyor sadece :(
yaw bnm canım sıkılıyo girmiyo ericaya
evt biran once gelsede kurtulsak bekle bekle canım sıkıldı
aynen ya offfff
ya acilmicak mibu server harbi ne oluyo cok sıkıldım ya ne oldu ki bi bilgisi olan var mi server gorunuyo ama girmiyo
bilgim war ama soleyemem soz verdim sadecene diyebilecegim bu aksam serveri beklemeyin
Ben bi süre giremiycem Erica ya sorun var.Dantanyan shadow girmiyo diyip beni clandan atma
bu ne demek ya?alt tarfi bi oyun bunu ne alakasi var danti (bilgim war ama soleyemem soz verdim sadecene diyebilecegim bu aksam serveri beklemeyin)
neyse ben yatar
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxshadowxxxx
Ben bi süre giremiycem Erica ya sorun var.Dantanyan shadow girmiyo diyip beni clandan atma
valla ben bilmem 3 gun online gormedigim adamı atarim clandan
quote:
Orjinalden alıntı: kenshin06
Evet bend dantanyanı gordum gecen oyuna yenı basladım yavas yavas alısmayı denıyoruz. Ayrıcada dantanyana bana yardımlarından dolayı cook tsk ederım.(o solemese questlerı yapmak ıcın saatlerce ugrasıcaktım)...
erıca serverıda hala yok dıger serverlerden de lıona calısıyor sadece :(
nedemek her zaman
quote:
Orjinalden alıntı: tyl3r
bu ne demek ya?alt tarfi bi oyun bunu ne alakasi var danti (bilgim war ama soleyemem soz verdim sadecene diyebilecegim bu aksam serveri beklemeyin)
neyse ben yatar
kimseye solemiyecem die soz verdim yav bu aksam beklemeyin diyom iste daha ne diyim
Nerden account alıyoruz? Sinir oldum bi türlü bulamadım...Bilen varsa yardım ederse sevinirim