Şimdi Ara

Infinity-O ekranlı ilk telefonla tanışın: Samsung Galaxy A8s resmen tanıtıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön kameranın deliğinin önceki görsellerle alakası yok. Ön görsellere göre baya büyük kalmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung=Ayfonkopyalayici, tükürüğünuyalayici

Önceden sempati duyardım ama artık duymuyorum. Ayfona laf atıyor ama sonra tükürüğünu yalayıp yutuyor Samsung!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung tebrik ediyoruz. Gerçekten çok hoş bir telefon modeli çıkarmış. Ellerine sağlık. Daha iyisi s10’un başına.

• güzel olmuş

• üreticiler ne yapacaklarını şaşırdı, merakla nasıl saçmaladıklarını izliyorum, bundan sonra ne olacak acaba

• Sektöre yön verirken şimdi kendisi yön alıyor. Oraya koydun o deliği tamam. Bari alttaki o kısmı komple kaldır. Veya o alt kısmı üste taşı, kamera deliği genişliğinde olsun o üt kısım, geri kalan tüm yer ekran olsun bari bunu yap. Bak o zaman çentik kalıyormu.

S10 ile son noktayı koymalı tasarım ve yenilik anlamında. Eğer başaramazlar ise seneye Huawei 1. liği alır. Samsung da yavaş yavaş geriler. 2 senedir geriliyor zaten.

• A8 2018'deki alt çerçeveyi biraz tıraşlasalar ve arkadaki parmak izi tuşunu yana alsalar(a7 2018'deki gibi) bence tasarım mükemmel olurdu.bu ne iğrenç bir şeydir ya.ekranda delik nedir?

3 yıldır kullanmadığım A serisi kalmadı,şu an a8 2018 kullanıyorum a8s tek kelimeyle "İĞRENÇ".

Çıkış fiyatı ne olacak bilmem ama 1 aya en az 500 lira düşer çünkü bu iğrenç delikli,donanımı zayıf telefonu alan çok az kişi olur.

• Çentiktense bu çok daha iyi ancak 2019'a gireceğimiz önümüzdeki günlerde hala 8.1 oreo ile telefon çıkartmak ancak Samsung'un yapacağı bir iş. Güncellemeyi de 2 sene sonra verir...

• Hadi çentik tasarımını Apple'a benzememek adına kullanmadın ve kendin bir ekran ürettin buna tamam. Hatta bence çok güzel olmuş diyebilirim.

Kamerayı niye Apple'a benzettin? Bu kısmı çözemedim.

• kamera deliğimi su kuyusumu belli değil.Halkadaki kız bile çıkar o delikten.

• Şimdi gelip bunu 3500-4000' e satarlar, daha doğrusu satmak isterler. Ha alıcısı çıkar mı? Çıkar, burası Türkiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pek guzel degil ya olmamış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonun arka kısmının görsellerini koymasalar ön yüzünü arka tarafı zannederdim.

• Benim sinirim bozulur bu telefonla gözüm hep oraya takılır. Size söyleyeyim bu tasarımda ki telefonlar psikolojik rahatsızlıklar orataya çıkaracak insanlarda....

• Delik koymuşlar ekrana şaka gibi. Note 10da bari böyle bir delik olmasa...

• Ülkem insanı. Yine öldürmüş bütün emeği :)

• Al çentiği vur deliğe

• on kamerasi olmayan bir telefon yok mu ?
  • ah şu apple yok mu alt çerçeve patenti almak nedir yahu
    bari şu ekranın altındaki alt çerçeve olmasa... tam ekran telefon görmek çok zor bu gidişle

• Bence ekranı cok güzel olmuş. Çentiksiz ve ekran kullanma alani gayet yuksek. Arka tarafta 3 kamera... İşlemcisi de fazlasıyla yeter... Fiyatına takılmayin. Fazla sürmez , çıkışından 1 ay sonra alınabilecek seviyelere iner zaten :) Eğer bulaşık yikamasinida beklemiyorsaniz bu cihaz gayet yeterli olur :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.