Şimdi Ara

infinity serverina girememek...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    siz oynayin biz burda anca forumdan bi cozum bulmaya
    calısalım c4 de saglam pvp serwer da kalmadı
    :( Infinity de hala aynı hatayı weriyo : daha girmeden DC oluyorum :(
  • İNFİNİTY BRAKN BU SERWER I 5 PARA ETMES Bİ DOWN OLUYO TOPTAN RES ATILIYO...ZTN PWP SERWERLAR ANLAMSZ BNCE.ENC BAS OYNA ŞAÇMA.OYUNUN ANLAMI KALMIYO..EN İİSİ 30 50 ARASİ RATE LERE SAHP SERWERLARDA TAKLMAK..ORDA PWP NİN TADI BİLE Bİ BAŞKA...PWP SERWER

• dragon gelene kadar vakit geçirmek için lazım bana pvp server
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonjofrost

İNFİNİTY BRAKN BU SERWER I 5 PARA ETMES Bİ DOWN OLUYO TOPTAN RES ATILIYO...ZTN PWP SERWERLAR ANLAMSZ BNCE.ENC BAS OYNA ŞAÇMA.OYUNUN ANLAMI KALMIYO..EN İİSİ 30 50 ARASİ RATE LERE SAHP SERWERLARDA TAKLMAK..ORDA PWP NİN TADI BİLE Bİ BAŞKA...PWP SERWER

zevkler ve renkler tartışılmaz ve bi kere geri sardılar oda sana denk geldi die bence boşu boşuna banlama................ve de bu kadar insan babasının hatrına oynamıyor o serverda......

• quote:

İNFİNİTY BRAKN BU SERWER I 5 PARA ETMES Bİ DOWN OLUYO TOPTAN RES ATILIYO...ZTN PWP SERWERLAR ANLAMSZ BNCE.ENC BAS OYNA ŞAÇMA.OYUNUN ANLAMI KALMIYO..EN İİSİ 30 50 ARASİ RATE LERE SAHP SERWERLARDA TAKLMAK..ORDA PWP NİN TADI BİLE Bİ BAŞKA...PWP SERWER

ben onceden Infinity de deildim ama eternal sin serwerında oynuyordum
    oda 45x we serwerda tum charlar o landı
    bi serwerın nezamn komple rs alıp almıyacagını bilemessin serwerdaki ortam bana yeter

• vallaha bu giremeyen arkadaşlarımızda problem nedir hic anlayamıyorum ben çatır çatır giriorum pfffffff.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmeran__06

quote:

ben onceden Infinity de deildim ama eternal sin serwerında oynuyordum
    oda 45x we serwerda tum charlar o landı
    bi serwerın nezamn komple rs alıp almıyacagını bilemessin serwerdaki ortam bana yeter

biz çok iiiyis kajoyla :D sana kajo diebilrmiyim :D
    bizim ortam iii pvp ye bakan mı var ki ah bide enc. olsa tam süper olacakta
    ama %95 millete geliyo %5 hep ben de +51 de 10 tane item patlattım ya nolcak bnm bu halim
    banyoda yaptm ama

• biz giremiyoruz artik infinitye bi ben deil kendi sitelerine baktım aynı sekilde
    sorunla karsılasan bi biz değiliz :((
    http://lineage2.infoado.hu/news.php?page=home.php
    sitede aynı tip sorunla karsılasmış arkadaslar war bunun cozumu bizde deil
    GM bulacak [Özledim ben Infinityi ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran__06 -- 25 Kasım 2006; 19:36:29 >

• infinity erica benim oynadigim ve tekrar acilmasini bekledigim bir server ama hala tık yok ben erica serverini butun serverlardan daha cok sevdim erica gibisi yok bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 5 Mart 2007; 12:06:17 >
  • ama artık açılacağını sanmam en son host şirketiyle bi anlaşmazlıları oldu zaten başlarına ne geldiyse bu host şirketleri yüzünden geldi sen bide eski ericayı görseygin ah ah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.