Şimdi Ara

İnfinity war hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinema bölümündeki konuda takıldım biraz ordakiler çizgi roman okumadan izlediği için benim katılmadığım yorumlar yapmışlar
    burdakilerle aynı fikirdemiyiz acaba

Bence thanos güçsüz gösterilmiş. Taşlarla birşeyler yapıyor ama bir sahnede yakaladılar mantis uyutmaya çalıştı son anda kurtuldu. Bunu bence hiçbir taş yokken bile yapamamaları lazım. Aldığı her darbeden etkileniyordu ve derisi delinemez diye bildiğimiz thanos iron man tarafından yaralandı. Çizgi romanda marvelin tanrılarıyla savaşırken burda elinde 4 yada 5 taş varken avengerse yeniliyordu. Thorun o çekiçle tüm taşlar elindeyken yaralamasıda ayrı ilginç

Bilmiyorum benmi fazla dikkat ediyorum ama çizgi romana uyulmadığında filmin zevkinin yarısı gidiyor benim için.

• Thanos cidden çok zayıf gosterildi

daha güçlü olmasını isterdim.

Ironman de biraz abartılı gibi idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum biraz güçsüz gösterilmiş hele thorun yaralama kısmı banada saçma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ben1905

Thanos cidden çok zayıf gosterildi

daha güçlü olmasını isterdim.

Ironman de biraz abartılı gibi idi.
    Elinde ig olmasa bile bundan daha güçlü olması gerek
    Darkseid saf gücüyle justice leaguei ezecek millet ig thanosdan güçlü sanacak
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    SPOILER SPOILER

Darkseid soulfire olursa efsane olur ıg thanos falan duramaz önünde.Filmin çizgi romanlarla pek bir alakası yoktu zaten.Olenlerin hiç biri gerçekten ölmediği için(Parmak şıklatma ya kadar ölenler hariç)beni etkilemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

SPOILER SPOILER

Darkseid soulfire olursa efsane olur ıg thanos falan duramaz önünde.Filmin çizgi romanlarla pek bir alakası yoktu zaten.Olenlerin hiç biri gerçekten ölmediği için(Parmak şıklatma ya kadar ölenler hariç)beni etkilemedi
    hocam onu yapmaları imkansız gibi bişey
    zaten darkseidin saf gücü justige leaguein zar zor başedebileceği seviyede
    soul fire tanrı seviyesi, onun karşısına çıkabilecek karakterleri kimse tanımıyor
    önceden bişeyler anlatsalardı yine mantıklı olabilirdi ama
    şu anda film biraz anlamsız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

hocam onu yapmaları imkansız gibi bişey
    zaten darkseidin saf gücü justige leaguein zar zor başedebileceği seviyede
    soul fire tanrı seviyesi, onun karşısına çıkabilecek karakterleri kimse tanımıyor
    önceden bişeyler anlatsalardı yine mantıklı olabilirdi ama
    şu anda film biraz anlamsız olur.

Alıntıları Göster
    Bence jl2 de Darkseid den bahsedilecek hafif bir goruncek ama Legion of doom olacak asıl villain.Ve bunun olmasını da istiyorum.Darkseidi iyi bir tanıtacaklar sonra çıkaracaklar.Wbnin ağzının yanmış olması lazım artık.Flashpointin gelmeyecek olması da bunu gösteriyor önce bir solosunu çekecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Be4die

Bence jl2 de Darkseid den bahsedilecek hafif bir goruncek ama Legion of doom olacak asıl villain.Ve bunun olmasını da istiyorum.Darkseidi iyi bir tanıtacaklar sonra çıkaracaklar.Wbnin ağzının yanmış olması lazım artık.Flashpointin gelmeyecek olması da bunu gösteriyor önce bir solosunu çekecekler

Alıntıları Göster
    benim bildiğim darkseid olacak jl2de ama bencede olmamalı
    marvel Thanos için on yıl hazırlandı ekmeğini yiyor
  • Filmin son sahnesi dışında bence gücü yerindeydi.
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Zack snyder olsaydı bu filmde Darkseidle steppenwolfun ilişkisini gorecektik o gittikten sonra gelen whedon filmi yoğun bir şekilde değiştirdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.