realme gt2 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Infinix Note 30 Türkiye fiyatı açıklandı: 10 bin TL’nin altında! (2. sayfa)
-
-
Hocam o telefon hem pahalı hem de kullanışsız. 888 sorunlu bir chipset. ısınma meselesi özellikle yaz günlerinde kanser eder.
Bu arada Samsung A34 te karar kıldım, arka kapak plastik olsun istiyordum ekran amoled. hızı da hayet makul. fazlasıyla işimi görecek
-
Hocam bana balon gibi geldi, özellikle samsung'un ekonomi seviyesi telefonlarının çoğundan kötü. bir tek güzel hoparlörü var diye alacak değilim hiç duyulmamış bir çin malını.
bence piyasaya girip kendini tanıtmak istiyorsa 1500 2000 lira daha ucuz olmalıydı
-
Ben yurt dışı cihazı ile ilgileniyorum.
Türkiye garantili cihaz almayı uzun süre önce bıraktim
Yurtdisi şuanda 4650-5100 civarı bulunuyor. Ve bence fiyatına göre rakipsiz şuanda o Bant fiyatta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5000 için süper hocam ama ben bıktım kayıttı kuyuttu, yok mesaj geldi, yok ne zaman kapanır. kendim neyse de aileme kayıtsız almam.
-
sd 888 tasarruf moduna alirsin fps kisitlarsin grafik dusurursun yine a34 kadar isinmaz hemde daha perfirmansli olur 888 li cihazi kiyaslayabilecegin telefonlarla isinma ve fps kiyasi yapmalisin alt seviye zaten isinmaz :) grafik ve fps olarak yetisemezki 888li cihazi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X